Moda

Francuski brend Sézane sada ima i kupaće kostime i divni su!

Autor: Žene.ba

U posljednjih nekoliko godina, francuski brend Sézane plijeni pažnju modne scene i osvaja svakom novom kolekcijom. Nonšalantna elegancija, francuski šarm i nevjerojatna svestranost koja svaki model pretvara u modni favorit sezone istaknuli su se kao savršena kombinaciji kojoj nisu odoljeli ni modni urednici ni modne influencerice i trendseterice. Iako sve popularniji, Sézane ostaje vjeran ne samo svojoj estetici, već svojim pomno kuriranim kolekcijama koje donose pomno promišljene, kreirane i odabrane modela u ograničenom broju zbog čega ćete na stranicama Sézanea nerijetko naći na natpis rasprodano.

Nedavno,Sézane je predstavio svoju ljetnu kolekciju koja je još jednom donijela sve one ključne modele koje ovog ljeta možemo poželjeti u svojoj garderobi. Nakon prvih ljetnih modela i linije koja donosi elegantne modele za sve one svečane prilike koje donose ljetni dane, Sézane je, na oduševljenje svojih sve brojnijih fanova, predstavio još jednu ljetnu kolekciju – kolekciju kupaćih kostima.

KUPAĆI KOSTIMI S FRANCUSKIM POTPISOM

Kupaći kostimi bili su jedino što je nedostajalo kako bi francuski brend zaista imao sve što možemo poželjeti u svojoj ljetnoj garderobi. Sézane kolekcija kupaćih kostima zadržala je sve ono što volimo kod jednog od najšarmantnijih brendova na modnoj sceni – jednostavnost linija, ležernu eleganciju i klasičan karakter s trendi pomakom. Kolekciju čini dvadesetak modela obojanih favoritima brenda – plavom, crvenom, bijelom, crnom i hladnom nijansom zelene boje s naglašenim zelenim podtonom.

Istovremeno trendi i klasična, Sézane kolekcija kupaćih kostima donosi one najpoželjnije jednodijelne i dvodijelne modele. I dok se jednodijelni kupaći kostimi ističu s otvorenim leđima koja su ukrasila decentni detalji poput prekriženih naramenica ili detalja vezanje, dvodijelni modeli nose jednako jednostavne i klasične krojeve s vezicama kao ključnim detaljima.

Journal.hr