Moda

Gigi Hadid i Kaia Gerber predstavile urbani safari u centru Pariza

Autor: Žene.ba
Gigi Hadid i Kaia Gerber predstavile urbani safari u centru Pariza

Svjetske putnice i urbani nomadi česta su inspiracija Isabel Marant, a ista je linija nadahnuća utkana i u najnoviju kolekciju francuskog brenda koja je jučer prošetala pistom Sedmice mode u Parizu.

Urbani safari s primjesama osamdesetih, tako bismo u svega par riječi mogli opisati najnoviju Isabel Marant kolekciju namijenjenu predstojećoj hladnoj sezoni.

https://www.instagram.com/p/BuZOSCrhzCR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Pariškom pistom prošetale su sve nijanse sive, bež, bijele i smeđe boje uz tek pokoju primjenu prljave ružičaste, no ono što je bilo posebno zanimljivo su krojevi inspirirani osamdesetima – široka naglašena ramena i akcent na struku postignut neizostavnim širokim, upečatljivim remenom s dominantnom kopčom koja “nosi” styling.

Komadima od kože Marant je suprotstavila lepršave materijale i cvjetne uzorke dajući tako izvrsne stilske prijedloge koji će se sigurno kopirati kako na ulicama pa tako i na sveprisutnim društvenim mrežama.

https://www.instagram.com/p/BuYalTbgNtN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Maskuline siluete naglašenih ramena i širokih hlača, Marant je suprotstavila mini haljinama i hlačicama te seksi kožnim suknjama s prorezom koje je uparila s visokim, nabranim čizmama, a sve je dodatno začinila velikim praktičnim torbama.

https://www.instagram.com/p/BucUUiVgre-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_script

Kolekcija je to koja bi se mogla svidjeti različitim tipovima žena i upravo u tome leži snaga francuske dizajnerice. Udobnost i praktičnost s jakim fashion prizvukom savršeni je spoj za sve urbane žene koje cijene dobar dizajn i estetiku, ali im je, prije svega, bitno da se u odjeći osjećaju dobro. Pariškom pistom prošetala je jedna sjajna, nosiva kolekcija koja će zasigurno zaživjeti na ulicama, a to je ionako najvažnije.

Elle.hr