Moda

Gigi Hadid pokušava vratiti u modu omraženi trend s početka milenija

Autor: Žene.ba
Gigi Hadid pokušava vratiti u modu omraženi trend s početka milenija

Trendove iz ranih 2000-ih uglavnom ne prati baš dobar glas, no čini se da je ponovno došlo njihovo vrijeme.

Nakon što se u modu vratilo gotovo sve što se nosilo u 90-ima, u posljednje vrijeme svjedočimo sve učestalijem povratku trendova s početka milenija. Jedan trend iz tog razdoblja koji je već poharao modni svijet su praktične cargo hlače koje u ormaru ima baš svaka fashionistica.

Nedavno ste na našem portalu mogli čitati i da je ponovno "in" dopustiti tangama da izvire iz hlača, što je također posljednji put bilo u modi u ranim 2000-ima, baš kao i hlače spuštenog struka s kojima idu u paru i koje su odjednom opet "in", a sada nas je manekenka Gigi Hadid podsjetila na još jedan poprilično neukusan trend iz tog razdoblja koji se također tiče donjeg rublja.

Manekenka je ovaj tjedan snimljena tijekom pauza od modnih revija u Parizu u ležernom izdanju s bijelom potkošuljom, crnim hlačama s logom brenda Louis Vuitton i bijelim tenisicama, a look je upotpunila zelenom ručnom torbicom, zlatnom ogrlicom i trendi sunčanim naočalama pravokutnog oblika. No detalj koji je skrenuo pažnju s cijelog outfita bile su crne naramenice grudnjaka koje su izvirile ispod majice.

Pokazivanje naramenica grudnjaka također je bilo u modi početkom milenija, a Vogue najveće zasluge za taj trend pripisuje pjevačici Avril Lavigne, koja je u to vrijeme bila na vrhuncu popularnosti i kojoj je upravo taj detalj bio jedan od stilskih potpisa, kao i Gwen Stefani koja također u svim spotovima iz tog razdoblja pokazuje naramenice grudnjaka. No već godinama se pokazivanje naramenica grudnjaka smatra velikim modnim gafom koji kvari outfit pa sumnjamo da se Gigi slučajno omakla ovakva pogreška.

A budući da je Bella Hadid jedna od predvodnica trenda pokazivanja tangi, čini se da su slavne sestre čvrsto odlučile da je vrijeme za povratak trendova iz ovog, po mnogima, omraženog modnog razdoblja, no s obzirom na njihov golem modni utjecaj, s razlogom vjerujemo da bi im to čak i moglo poći za rukom.

Index.hr