Bezvremenska ljepota

Gisele Bündchen oduševila u novoj kampanji modne kuće Balmain

Autor: Žene.ba
Gisele Bündchen oduševila u novoj kampanji modne kuće Balmain
Foto: Instagram

Gisele Bündchen je zaštitno lice u novoj kampanji za proljeće-ljeto 2024. za parišku modnu kuću Balmain, gdje se spojila njena bezvremenska ljepota s vizijom sofisticirane elegancije brenda. 

Brazilski supermodel nosi dva izdanja u kampanji: crno-bijeli komplet s naglašenim ramenima i reverima te večernju haljinu s dubokim dekolteom i prorezom naprijed.

Ove odjevne kombinacije ističu estetiku Balmaina, koji od osnivanja 1945. godine slavi ženstvenost kroz profinjenu izazovnost, uvijek održavajući eleganciju. Fotografije su minimalističke i crno-bijele, snimljene od strane modnog fotografa Rafaela Pavarottija u suradnji s kreativnim direktorom Olivierom Rousteingom.

View this post on Instagram

A post shared by Balmain (@balmain)

"S Olivierom sam gledao vrtove Pierrea Balmaina kao na jedan od naših glavnih izvora inspiracije jer utjelovljuju koncept tradicije, ženstvenosti i elegancije koje smo željeli komunicirati kroz ove slike", otkrio je fotograf, a njegove je riječi prenio Daily Mail.

Vizual odiše luksuzom. No, on više nije "tih": posebnost kolekcije naglašena je uočljivim dugmadima na kompletu, nalik na broševe. Druga kombinacija, crna večernja haljina koju 43-godišnja Gisele nosi kao da joj je "druga koža", ima tek jedan "broš" kojim se zatvara impresivan dekolte.

View this post on Instagram

A post shared by RAF (@rafaelpavarotti_)

Međutim, upotpunjuje ju kultna torbica Jolie Madame, jedan od modnih simbola Balmaina. Kreirana je 50-ih godina prošlog stoljeća, dizajnirao je modni vizionar i osnivač modne kuće, Pierre Balmain, u isti mah je futuristička i bezvremenska, idealna za gradsku i večernju odjeću. Kampanja s Gisele Bündchen otkriva da je Jolie Madame dobila diskretan, savremen touch, ali je i dalje izaziva divljenje modnih znalaca jer spaja estetiku visoke mode s funkcionalnošću.

View this post on Instagram

A post shared by Balmain (@balmain)