Moda

Glumica Kate Hudson se odlučila ozbiljno početi baviti modom

Autor: Žene.ba
Glumica Kate Hudson se odlučila ozbiljno početi baviti modom

39-godišnja glumica Kate Hudson odlučila je napraviti još jedan preokret u karijeri otkad je osnovala Fabletics, tvrtku koja proizvodi sportsku odjeću. Naime, objavila je u četvrtak da će lansirati svoj prvi Ready-to-Wear brend pod nazivom Happy x Nature.

https://www.instagram.com/p/Bvj73p3n77r/?utm_source=ig_embed

“Nastojimo učiniti vas i prirodu koja vas okružuje sretnom. Nadam se da će te nas zavoljeti!”, Hudson je napisala uz video na kojem se pojavljuje u prerijskoj haljini, kombinezonu i drugim boemskim dizajnima koji će uskoro biti dostupni u prvoj kolekciji koju objavljuje.

Nije dala više pojedinosti o tačnom datumu pokretanja stranice i prodaje odjeće i modnih dodataka, ali se fanovi sada mogu prijaviti za obavijesti.

Kate koja je nedavno ponovno postala majka jedna je od osnivačica i brenda Fabletics koji nudi sportske grudnjake, tajice i drugu fitness odjeću po pristupačnim cijenama. Za sad nije jasno, hoće li Happy x Nature koristiti isti poslovni model temeljen na pretplati, ali čini se da zainteresirani mogu očekivati puno trapera, lepršavih suknji, haljina i uzoraka.

Elle.hr