Od elegancije do ulične mode

Hailey Bieber oduševljava trudničkim stilom

Autor: Žene.ba
Hailey Bieber oduševljava trudničkim stilom
Foto: Instagram

Influencerica i manekenka Hailey Bieber poznata je po svom jedinstvenom modnom stilu, koji kombinuje "clean girl" estetiku s elementima ulične mode. Iako već godinama pratimo njezine modne izbore, posljednjih sedmica ova 27-godišnjakinja nas posebno impresionira svojim trudničkim stilom.

Njezine trudničke kombinacije razrađene su do posljednjeg detalja, a zanimljivo je da se njezin stil nije mnogo promijenio u odnosu na vrijeme prije trudnoće. Naprotiv, divimo se njezinoj sposobnosti da komade koje je nosila i prije trudnoće sada savršeno uklopi u svoj trudnički stil, izgledajući pritom besprijekorno.

Hailey voli istaknuti linije svoga tijela, pa ni trudnoća nije spriječila da nosi poluprozirne kreacije. Njezin nedavni outfit, čipkasti kombinezon, potpuno nas je oduševio. Look je dodatno obogatila dugačkim kožnim balonerom, Ferragamo Wanda Mini torbicom, špic salonkama na petu i visećim zlatnim naušnicama.

Iako često nosi odvažne kombinacije koje bi malo ko izabrao, Hailey je poznata i kao velika ljubiteljica oversized komada. Bilo da je riječ o XXL blejzerima, širokim trenerkama ili oversized jaknama, manekenka ih nosi s lakoćom i u drugom tromjesečju.

Jedno od modnih izdanja koje nas je posebno impresioniralo bilo je ono koje je Hailey podijelila na društvenim mrežama. Pozirala je u ružičastom Blumarine topu u obliku leptira, izvezenom šljokicama, a kombinaciju je upotpunila baggy trapericama niskog struka kako bi njezin trudnički trbuščić došao do izražaja.

Trend koji i influenceri vole

Topići na vezanje: Neizostavni ljetni hit u svijetu mode

Vrijeme je za plažu

Evo kad je najbolje putovati sa bebom na more