Podijeljena mišljenja

Hailey Bieber u novom poslovnom poduhvatu , ali fanovi nisu oduševljeni

Autor: Žene.ba
Hailey Bieber u novom poslovnom poduhvatu , ali fanovi  nisu oduševljeni
Foto: Ilustracija

Manekenka i supruga Justina Biebera upisala je u listu slavnih dama koje su dobile priliku sarađivati s Victoria‘s Secretom. Ipak, čini se kako je kampanja izazvala podijeljeno mišljenje.

Hailey Bieber ušla je u klub manekenki koje se mogu pohvaliti kako su radile za, mnogima najdraži, Victoria‘s Secret. Osnivačica i vlasnica brenda Rhode Beauty, novo je zaštitno lice bridal kolekcije ovog slavnog brenda. Kampanju je slavni brend donjeg veša predstavio netom prije sezone vjenčanja, a reakcije na društvenim mrežama su podijeljene.

I dok su neki oduševljeni, drugi su komentarisali kako im nije jasno kako žena koja je godinama u braku može biti zaštitno lice kolekcije za mladenke i da su trebali izabrati nekog drugog. Novom kampanjom se na društvenim mrežama pohvalila i sama Hailey, a mnoge slavne dame su oduševljene.

Između ostalog u komentarima su je pohvalile i Paris Hilton, ali i glumica Alyssa Milano koja joj napisala je da "prekrasna i izgleda poput sna".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

Hailey je pozirala u nekoliko različitih outfita. Na jednoj fotografiji nosi kratki satenski kućni ogrtač s šljokičastim natpisom Bride, dok je na drugoj pokazala istrenirano tijelo pozirajući samo u kompletu grudnjaka i gaćica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Victoria's Secret (@victoriassecret)

Hailey se udala za Justina Biebera 2018. godine, no u posljednje vrijeme sve se više šuška o problemima u njihovom braku koje je dodatno potaknuo i njezin otac, poznati glumac Stephen Baldwin, koji je nedavno na društvenim mrežama zatražio od fanova da se mole za njih. Ni Justin ni Hailey nisu komentarisali tada Stephenove objave, no sutradan su viđeni kako zajedno odlaze u crkvu na misu.

Manekenka je i viđena kako u izlasku s prijateljicom ne nosi vjenčani prsten što je dodatno raspirilo nagađanja o problemima između 27-godišnjakinje i 30-godišnjeg muzičara. Jesu li zaista Hailey i Justin u problemu, ipak ćemo trebati pričekati i vidjeti.