Moda

Halle Berry 53. rođendan obilježila izazovnom fotkom bez grudnjaka

Autor: Žene.ba
Halle Berry 53. rođendan obilježila izazovnom fotkom bez grudnjaka

Glumica  Berry jučer je proslavila 53. rođendan.

A da su godine za nju samo brojke, potvrdila je svojom rođendanskom objavom na Instagramu. Glumica je podijelila fotku na kojoj pozira u mokroj majici i bez grudnjaka, a to je dodatno naglasila i natpisom.

https://www.instagram.com/p/B1JtxUfjd1i/?utm_source=ig_embed

"No bra club" (klub bez grudnjaka) jasno je crnim slovima istaknuto na bijeloj majici s naramenicama ispod koje se naziru njezine bradavice, ali i isklesani trbušnjaci. Za fotku je u kratkom roku skupila stotine hiljada lajkova, a komentare su, uz rođendanske čestitke, preplavili i komplimenti na račun njezinog isklesanog tijela.

Glumica je posvećena zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi te često na društvenoj mreži objavljuje snimke svojih treninga, a nedavno je za InStyle otkrila i da joj je Instagram pružio slobodu da sama prenese svoje poruke svijetu, bez publicista i filtera. A ova izazovna rođendanska fotka je i pravi dokaz da Halle na društvenoj mreži objavljuje što god hoće.

"Mogućnost da sama vodim svoj PR koju pružaju društveni mediji je oslobađajuća. Nisam to prihvatila kao priliku da se hvalim svojim savršenim životom, već kao platformu na kojoj mogu predstaviti pravu sebe i podijeliti sa svima svoju ljubav prema umjetnosti", ispričala je u intervjuu za online izdanje časopisa.

Index.hr