Moda

Heidi Klum dva puta "zaboravila" grudnjak i dekolteom ukrala svu pažnju u Parizu

Autor: Žene.ba
Heidi Klum dva puta "zaboravila" grudnjak i dekolteom ukrala svu pažnju u Parizu

Heidi Klum je vikend provela u društvu zaručnika Toma Kaulitza u najromantičnijem gradu na svijetu - Parizu.

No ovog puta u Pariz su stigli kako bi sudjelovali na amfAr Gala večeri na kojoj se skupljaju novčana sredstava za borbu protiv AIDS-a te se ondje uvijek okupe brojna slavna imena. Osim po humanitarnom karakteru, ovaj događaj je poznat i po glamuru za koji su zaslužne poznate face, a Heidi Klum se ovog puta posebno potrudila sve zasjeniti.

Naime, već prve večeri se pojavila u neočekivanoj kombinaciji. Odjenula je šljokičaste uske hlače te dugački kimono koji je bio dovoljno otvoren da u prvom planu bude isključivo dekolte slavne manekenke. Inače, ružičasto-plavi kimono potpisuje Naem Khan, dok su klasične crne sandale djelo Renea Caovilla, a svoj stajling je zaokružila Jimmy Choo torbicom.

No čini se da je Heidi tijekom ovih vrućina odlučila dodatno podignuti temperaturu pa je potpuno odbacila grudnjak i već idućeg dana još jednom fokus stavila na svoj dekolte.

Ovog puta odjenula je crno-bijelu haljinu s visokim prorezom na nozi i hrabrim dekolteom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a zlatni nakit te trendi sandale su pali u drugi plan.

Ova 46-godišnja plavuša je pokazala da joj na vitkoj liniji mogu pozavidjeti i duplo mlađe dame, ali i da joj ne nedostaje hrabrosti pa rado nosi i pomalo rizične kombinacije.

Index.hr