Bivši supermodel

Heidi Klum ponovo dokazala da je okej ignorisati modna pravila

Autor: Žene.ba
Heidi Klum ponovo dokazala da je okej ignorisati modna pravila
Foto: Heidi Klum

Bivši supermodel, a danas jedna od članica žirija u hit showu "America‘s Got Talent" skoro uvijek oduševi svojom modnom kombinacijom. Ovaj put glavna zvijezda njenog outfita je odvažna crvena boja.

Historija kože kao modnog materijala seže duboko, ali svoj procvat doživjela je posebno tokom 80-ih godina prošlog stoljeća, kada je postala simbol buntovništva i nekonvencionalnosti. Danas, koža predstavlja savremeni chic i neprolazni stil, izražavajući sofisticiranost i moć. Crvena koža, koja je postala popularna u svim nijansama, izdvaja se kao statement komad, simbolizirajući neodoljivu eleganciju. Heidi Klum, bivši supermodel, svojom pojavom na snimanju showa "America's Got Talent" potvrđuje snagu ovog modnog izražaja.

Heidi se odlučila na odvažnu kombinaciju. Crvenu kožnu košulju s dugmadima, koja je bila utaknuta u jednostavne traperice, a sve je zaokružila dugim kožnim balonerom iste boje.

Osim toga, 50-godišnja manekenka koja fantastično izgleda, nosila i je jednostavne salonke s visokom potpeticom, naravno crvene boje, a uz to se odlučila i za jednu od najpopularnijih torbica D&G Sicily model koji je već godinama klasik. Odlično raspoložena Heidi, mahnula je okupljenim fotografima i požurila na snimanje.

Heidi nam je svojim outfitom definitivno još jednom pokazala da su nekad modna pravila tu kako bi se prekršila. Nekako se uvijek smatralo da je koža materijal koji je toliko upadljiv da bi tek jedan dio outfita trebao biti upravo od tog materijala. No, Klum se odvažila na višeslojni kožni outfit i definitivno oduševila. A čini se kako je crvena kože itekako IN ovog proljeća.