Ikona stila

Heidi Klum: Savršen 'All White' look u Parizu koji se lako može rekreirati

Autor: Žene.ba
Heidi Klum: Savršen 'All White' look u Parizu koji se lako može rekreirati
Foto: Heidi Klum

Heidi Klum, ikona stila i ljepote, ne može proći nezamijećeno ni u svojim šezdesetim godinama. Njemačka manekenka uvijek zrači mladolikošću i elegancijom, posebno u svojim odabirima koji ističu njezinu vitku figuru. Nedavno je u Parizu privukla brojne poglede svojim ležernim, ali sofisticiranim izdanjem 'all white'. 

Nosila je efektan crop top na vezanje i udobne bijele hlače, koje su zajedno stvarale besprijekoran ljetni look. Heidi je dodatno upotpunila svoj stil bijelom kožnom torbicom s ukrasnim zlatnim remenom te chic balerinkama Mary Jane stila ukrašenim svjetlucavim kamenčićima.

Njena duga kosa, prošarana medenim pramenovima, bila je stiliziovana u nježne valove, što je savršeno nadopunilo njezinu opuštenu, ali sofisticiranu pojavu. Sunčane naočale okruglih okvira i trendi nakit dodali su finalni dodir njezinom outfitu. Heidi je u Parizu uživala u društvu svog supruga, 34-godišnjeg Toma Kaulitza, člana nekada popularnog benda Tokio Hotel, s kojim je u sretnom braku od 2019. godine.