Must have

Heklana Miu Miu torba je sinonim za ovo ljeto

Autor: Žene.ba
Heklana Miu Miu torba je sinonim za ovo ljeto
Foto: Instagram

Miu Miu je već neko vrijeme prisutan kao globalno popularan brend. Tokom ove godine, primijetili smo porast interesa za Miu Miu metalik torbe, kao i za nove poznate osobe koje su nenametljivo promovisale ovaj brend. Miu Miu privukao je veliku pažnju na društvenim mrežama,sa njihovim baletankama s nitnama i mašnama. Sada, na ljetnom radaru, pojavile su se heklane torbe ovog brenda.

Miu Miu heklana torba postala je viralna iz više razloga. Spajajući trend heklanih komada sa Y2K estetikom, Miu Miu je uspio napraviti torbicu koja privlači brojne generacije - to je prvi plus. Drugi plus je njena praktičnost.

View this post on Instagram

A post shared by Miu Miu (@miumiu)

View this post on Instagram

A post shared by Tash Chhabria (@tash_ps)

Lagani materijal i prostranost torbe samo su dodatni faktori koji, iako nisu neophodni, vrlo su poželjni pri kupovini torbe. Nije nam bilo potrebno puno uvjeravanja - ali činjenica da je nosi i slavna Sydney Sweeney nije zanemariva.

S obzirom da je često rasprodata, Miu Miu torbe (koja često košta više od 1000 eura), Instagram zajednica smislila je način kako je može rekreirati u DIY varijanti. Potrebni su vam konac i vuna – u svim bojama. Potom će vam trebati bašilje i rajfešluz, kao i makaze. Vrijedi pokušati!

View this post on Instagram

A post shared by Tara M (@sourcedbytara)