foto

Ideje za nokte za Halloween

Autor: Žene.ba
Ideje za nokte za Halloween
FOTO: Ilustracija

Ako nemate ideje za nokte za Halloween onda nastavite čitati kako biste se inspirisali za savršene Halloween nokte

Kada se približi Halloween, savršena manikura može dodati poseban dodir vašem izgledu. Bilo da želite nešto zastrašujuće, slatko ili pomalo tajanstveno, postoji mnoštvo kreativnih ideja koje možete isprobati. U nastavku vam predstavljamo nekoliko inspirativnih dizajna koji će vašim noktima dati pravu jesensku atmosferu.

Ideje za nokte za Halloween koji će vam se svidjeti
Ako ne planirate iskoristiti svoje nokte za sjajnu Halloween manikuru u oktobru, šta radite? Bilo da ste za ozbiljno vještastvo, preferirate nešto malo spooky, niste protiv umjetnosti koja miriše na grozno ili jednostavno želite zadržati jesenski chic izgled, opcije su vam gotovo beskrajne.

3D duhovi
Suptilni 3D trend noktiju je u porastu, a ova varijacija s duhovima je stvarno izvrsna. Ultra sjajni chrome završni sloj održava eleganciju, dok sitni rozi obrazi dodaju malo radosti.

Glam vampir
Ova manikura inspirisana vampirima je savršeno zastrašujuća. Odaberite duboku boju krvi na svim noktima osim na jednom, koji će biti akcentni s glamuroznim usnama i dugim, oštrim, zastrašujućim zubima.

Užasni kukci
Ponekad su to najmanja stvorenja koja izazivaju najveće vriske! Ova maslinasto zelena manikura s kukcima to dokazuje. Definitivno je to Halloween manikura koja će vas oduševiti.

Sitni detalji za Halloween
Ako ne možete odlučiti između šišmiša, kovčega, pauka, očiju ili drugih Halloween ikona, zašto ne biste izabrali sve navedeno? Ova slatka ideja za Halloween nokte uključuje mnoštvo sitnih detalja na svakom noktu uz tačkice u sezonskim bojama.

Manikura mumije
Crna i ljubičasta paleta boja savršena je za ovu manikuru mumije. Uz to, vrlo je jednostavna za izvedbu iako izgleda složeno. Počnite s tamnom crnom podlogom, zatim nanesite pruge ljubičaste boje. Nekoliko googly očiju dodaje dozu maštovitosti, dok super sjajni završni sloj “zaključava” izgled.

Lijepe bundevice
Niste ljubitelj iznenađenja? Manikura s bundevama održava stvarima slatkim dok još uvijek prigrljuje sezonu horora. Ova ideja s zlatnim bundevicama uključuje prekrasne zlatne chrome francuske vrhove s zlatnim lišćem i bundevama s sjajnim zlatnim detaljima.

Kostur kauboj
Možete se odlučiti za standardnu manikuru s kosturima – što volimo – ali ako želite dodati malo obrtanja, predlažemo temu s kaubojima. Uključivanje sretnim gljivama i šarenim kariranim uzorcima oživljava cijeli izgled.

Mistična manikura
Isprobajte ideju za Halloween nokte poput ove. Bež podloga savršena je pozadina za pomorske konstelacije i zvijezde, a svaka ruka ima sjajno zelene treće oko uz crnu liniju nokta.

Stil pauka
Je li neko spomenuo Charlotte? Ovaj minimalistički Halloween dizajn noktiju savršeno je zastrašujući s malim paukovima na bež podlozi. Srebrna sjajna tijela dodaju dašak glamura; možete probati i bisere ili rhinestone.

Vještica
Ako se osjećate kao vještica, logično je da vaši nokti prate raspoloženje. Ovaj slojeviti dizajn ima mračnu pozadinu s vrtećim nijansama zelene. Šišmiši, grane i vještica koja leti preko mjeseca na metli su savršeni.

View this post on Instagram

A post shared by Maisie (@total_nailarchy)

Vrlo umjerena Halloween manikura
Ako tražite vrlo umjerenu, vrlo elegantnu Halloween manikuru, razmislite o ovoj opciji u roze chrome stilu. Sjajna svijetlo roza podloga održava stvari girly i slatkim, ali uključivanje duhova, kapi, mumije i paukovih mreža duboko uranja u duh Noći vještica.