Moda

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia

Autor: Žene.ba
It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia

Ručno rađene torbe iz francuske modni su dodatak koje u svojim rukama ne nose samo chic Parižanke na odmoru na francuskoj rivijeri, već i brojne trendseterice diljem svijeta. Stoga ne čudi da je asortiman Rue de Verneuilrasprodan na online trgovini Farfetch, ali na sreću tu je online shop brenda.  Za one neodlučne, koje se baš poput nas ne mogu odlučiti između baby plavog gingham modela ili pak, pletene verzije s platnenim crvenim ručkama, uz cijenu svakog modela navedena je i dostupna količina istog.

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia (фото 1)

Za razliku od cekera, platneni se modeli mogu personalizirati i to dodavanjem monograma na njih. Pri tome možete se odlučiti i samo na jedno slovo, a ako odaberete dva to će podići cijenu torbe za 30 eura, a moći ćete odabrati između četiri boje konca. Većina traženih modela Rue de Verneuila dostupna je u tri veličine - klasičnoj tote verziji koja je idealna za plažu te u mini i babyverzijama iste. Osim modela koje možemo nositi u ljetnim mjesecima, na stranici francuske marke dostupne su i poslovne torbe te atraktivni bucket i clutch komadi.

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia (фото 2)

Zanimljivo je i napomenuti da iza torbi koje ostvaraju sve ženske želje i potrebe stoji jedan muškarac, koji je dokaz da svim Francuzima ljubav prema modi teče kroz vene. Elegancija i rafiniranost ono su što definira stil Rue de Verneuil torbi, a kreacije pariškog brenda su - zbog svog pročišćenog dizajna i kvalitetnih materijala - klasici u nastajanju. Iza dizajna stoji Vincent Ribat čije reference u svijetu mode i arhitekture te njegova ljubav prema torbama i kovčezima inspiriraju za kreiranje modnih dodataka temeljenim na ikoničnom i bezvremenskom dizajnu.

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia (фото 3)

Njegove torbe u neutralnim nijansama prepoznatljive su po ručkama u jarkim bojama koje tim jednostavnim i elegantnim modelima daju dozu razigranosti. Brend Rue de Verneuil pravi je primjer toga da luksuz ne znači nužno da je modni dodatak izrađen od kože neke egzotične životinje i ima cijenu koja se broji u tisućama - većina ovih francuskih torbi, naime, stoji ispod 200 eura.

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia (фото 4)

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia (фото 5)

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia (фото 6)

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia (фото 7)

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia (фото 8)

It torbe za plažu koje će zamijeniti modele brenda Cult Gaia (фото 9)

Buro247.hr