Moda

J.Lo otkrila zašto zamalo nije obukla svoju legendarnu Versace haljinu

Autor: Žene.ba
J.Lo otkrila zašto zamalo nije obukla svoju legendarnu Versace haljinu

Zelena Versace haljina dekolteom do pupka koju je Jennifer Lopez nosila na dodjeli nagrada Grammy 2000. godine jedan je od najvećih modnih trenutaka u 21. stoljeću - koji se umalo nije dogodio.

Naime, u novom videu na svojem YouTube kanalu pjevačica se osvrnula na svoj legendarni outfit i, gotovo 20 godina poslije, otkrila da se na njega odlučila u posljednjem trenutku. U to je vrijeme snimala film Organizatorica vjenčanja pa je od svoje tadašnje stilistice Andree Lieberman zatražila da joj pripremi samo dvije haljine.

"Inače prije važnih događaja isprobavam puno više haljina, no na dan Grammyja 2000. imala sam vremena samo za dvije. Jedna je bila bijele boje, a druga tropskog uzorka s potpisom modne kuće Versace", ispričala je J.lo u videu.

Prije nje, Versace haljinu od šifona nosile su već dvije slavne dame - Geri Halliwell iz Spice Girlsa i sama Donatella Versace, pa ju je njezina stilistica nagovarala da obuče bijelu haljinu.

Slikovni rezultat za geri halliwell jennifer lopez

Slikovni rezultat za geri halliwell jennifer lopez

Slikovni rezultat za geri halliwell jennifer lopezSrećom, menadžer pjevačice, Benny Medina, nagovorio ju je da ipak odjene Versace haljinu.

"Obukla sam zelenu haljinu i čim sam izašla iz  sobe Benny je rekao: 'To je to. Nemamo o čemu više pričati. To je haljina koju ćeš nositi'. Moja stilistica je bila zgrožena jer ju je neko već nosio prije mene", prisjetila se Jennifer.

No pamti li iko od vas Geri i Donatellu u toj haljini? Sumnjamo. S druge strane, kada ju je Jennifer obukla, upisala se u historiju, a sigurni smo i da su joj bili jako zahvalni iz modne kuće Versace. A iako je ovo njezino najpoznatije izdanje, tijekom dugogodišnje karijere imala je još puno modnih pogodaka zbog kojih će ove godine biti nagrađena laskavom titulom modne ikone koje će joj dodijeliti modno vijeće CFDA.

Index.hr