Šik dizajn

Jacquemus aksesoari i detalji za manje od 100 eura

Autor: Žene.ba
Foto: Jacquemus

Maj se bliži kraju, a naše misli već lutaju prema bezbrižnim danima na plaži, uživanju u omiljenim koktelima i zvucima zrikavaca. No, da bi ta idila bila potpuna, važno je imati nekoliko ključnih elemenata pri ruci. No, ovaj put ne govorimo o modnim dodacima...

Jacquemus, poznat po svojoj nevjerovatnoj marketinškoj strategiji, uvijek iznenađuje svojom kreativnošću. Osim što je jedan od najpoznatijih modnih brendova, ističe se i po svojim neobičnim detaljima koji nadilaze modu.

Ovaj put, fokusirani su na društvene igre prilagođene godišnjem dobu. Na primjer, njihove brendirane karte dolaze u jednostavnom, ali efektnom žutom pakovanju, dok domino igračima donosi nostalgiju iz djetinjstva. Možete ih zamisliti kako se koriste na plaži, balkonu s pogledom na more ili čak na kampovanju među visokim borovima.

Posebno impresivan je redizajnirani klasik, igra iks-oks, koja dolazi u obliku kocka-kružića s potpisom Jacquemus-a. Ova zabavna i estetski privlačna igra ne samo da će obogatiti vašu kolekciju društvenih igara, već će biti i sjajan poklon za nadolazeća rođendanska slavlja.

Još jedan primamljiv dodatak su kugle za boćanje. Boćanje donosi pravi mediteranski osjećaj, jer je to tradicionalni sport čiji je cilj baciti kugle (boće) što bliže manjoj ciljnoj kugli, poznatoj kao "bulin" ili "pallino". Ove kugle ne samo da pružaju priliku za igru na otvorenom, već dodaju i dašak autentičnog mediteranskog doživljaja.

U galeriji pogledajte ostatak zanimljive ponude društvenih igara i drugih detalja iz Jacquemus kolekcije.