Moda

Jennifer Aniston izgleda elegantno u kombinaciji s kojom je lako pogriješiti

Autor: Žene.ba
Jennifer Aniston izgleda elegantno u kombinaciji s kojom je lako pogriješiti

Glumica Jennifer Aniston ove sedmice promovirala je svoj novi film Murder Mystery u talk showu Jimmy Kimmel Live.

Za tu je prigodu složila poprilično ležeran stajling u kojem je iskombinirala samo crne i bijele komade, a nosila je jednostavni crni sako, običnu bijelu majicu, bijele hlače s remenom iste boje te crne kožne gležnjače na špic.

I dok većina žena izbjegava uz bijele i svijetle hlače nositi crne čizme, jer je to kombinacija s kojom je lako pogriješi, Jennifer je riskirala i ovoga puta pogodila. A osim što je pokazala da ova rizična kombinacija može izgledati dobro, uvjerila nas je i da crno-bijeli outfiti ne moraju biti dosadni ako se poigrate različitim siluetama i tkaninama.

Ona je tako umjesto klasičnih hlača od odijela odabrala trendi cargo model širokih nogavica tričetvrt dužine, a outfit je zanimljivijim učinila i prugasta podstava na njezinom sakou koju je pokazala tako što je podvrnula rukave. Look je upotpunila crnom torbicom sa zlatnim lancem koju je prebacila preko tijela te tako kombinaciji podarila ležerniji izgled, dok su se za dodatnu dozu elegancije pobrinule viseće zlatne naušnice.

Index.hr