Moda

Jennifer Lopez u haljini dizajnerice Meline Džinović, nosi je u svom posljednjem filmu

Autor: Žene.ba
Jennifer Lopez u haljini dizajnerice Meline Džinović, nosi je u svom posljednjem filmu

Svjetska zvijezda Jennifer Lopez u novom filmu "Mother" nosi jednu od kreacija modne dizajnerice Meline Džinović, supruge pjevača Harisa Džinovića, prenosi Klix.

Vijest o tome, podijelili su na zvaničnoj Instagram stranici modnog brenda Meline Džinović "Hamel", gdje su objavili isječak iz filma, koji je ujedno i najgledaniji na platformi Netflix.

Film "Mother" prikazuje Jennifer Lopez kao glavnu ulogu gdje glumi pripadnicu specijalnih jedinica, koja izlazi iz skrovišta kako bi zaštitila kćerku od osvetoljubivih kriminalaca.

Jedna od scena retrospektivno prikazuje Jennifer na jednom večernjom druženju u pripijenoj bež haljini otvorenih leđa i nabora koje naglašavaju njene obline.

Ovo nije prvi put da Jennifer Lopez nosi kreacije Meline Džinović. Njene kreacije nosila je brojnim filmskim festivalima kao što je Cannes, ali i na promocija svojih pjesama te raznim medijskim gostovanjima.

Melina je ranije za medije navela da je Jennifer Lopez najbolja ambasadorica njenog brenda. Njene kreacije nosile su mnoge regionalne zvijezde kao što su Severina i Nataša Bekvalac, ali i brojne svjetske zvijezde kao što su Ashlee Simpson, Eva Longoria, Connie Britton, Pamela Anderson, Sharon Stone i brojne druge.

Žene.ba