U idiličnim pejzažima

Jimmy Choo x Sidney Sweeney kolaboracija nagoviještava ljeto

Autor: Žene.ba
Jimmy Choo x Sidney Sweeney kolaboracija nagoviještava ljeto
Foto: Jimmy Choo

Glumica Sydney Sweeney neumorno gradi svoju uspješnu karijeru na velikom platnu, istovremeno se angažujući i kao producent. Ona je također omiljena među modnim dizajnerima i marketinškim timovima prestižnih modnih kuća.

Njen ugovor sa modnom kućom Miu Miu uveliko traje, Armani Beauty je ne ispušta iz ruku a sada je, za novu summer ‘24 kampanju, angažovao i brend Jimmy Choo.

View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

Nova kampanja odražava vruće ljeto u pustinjskim pejzažima Palm Springsa - skrivenog utočišta u Kaliforniji gdje su holivudske zvijezde nekada tražile bijeg i odmor od gustog rasporeda snimanja i hektičnog Los Angelesa.

Nova kampanja, koja predstavlja obuću, torbe i naočale, smještena je u idilične pejzaže oko Palm Springsa, stvarajući pustinjsku atmosferu koja odiše vječnom estetikom.

Njena duga plava kosa i bombastični izgled svrstavaju je među holivudske ikone koje dobijaju najpoželjnije ugovore u svijetu mode i ljepote, dok njezini filmski uspjesi ostvaruju rekordne rezultate na blagajnama.

View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)

Iz Jimmy Choo marketing tima stiže poruka da nova kolekcija slavi kalifornijski bezbrižni duh i ljubav prema avanturi. Stoga se naša junakinja provlači kroz nedostupne predjele, ističući svoju buntovničku energiju. Nedavno je Sydney dobila glavnu ulogu u muzičkom spotu benda Rolling Stones, što samo potvrđuje da je neosporno najtraženija zvijezda trenutne holivudske scene.

U mini videu za ljetnu kampanju Jimmy Choo-a, Sydney Sweeney živi kalifornijski san dok vozi prema popularnom odmaralištu Palm Springs. Ideal američke kulture prikazan je kroz kvalitetan i estetičan road trip, sličan onom koji je Britney Spears imala u čuvenom blokbasteru "Crossroads", obilježen nepredvidivim avanturama.

View this post on Instagram

A post shared by Jimmy Choo (@jimmychoo)