Moda

Kako izgleda modna kolekcija posvećena heroini serije “Prijatelji” Rachel Green?

Autor: Žene.ba
Kako izgleda modna kolekcija posvećena heroini serije “Prijatelji” Rachel Green?

Obožavatelji najpopularnije serije 90-ih imaju razlog za veselje – američki dizajner Ralph Lauren kreirao je capsule kolekciju Wear to Work posvećenu jednoj od heroina, Rachel Green. U kultnoj seriji glumila ju je Jennifer Aniston, za čijim smo outfitima svi žudjeli. U priči Rachel sanja o povezivanju svog života s modom i dobiva posao, ni manje ni više nego u modnoj kući Ralph Lauren. Sam dizajner također je glumio u epizodi serije.

Kao što znate, popularnost Prijatelja bila je toliko visoka da je Rachel odmah postala ikona stila za djevojke širom svijeta. A frizura The Rachel još uvijek ne gubi na važnosti, iako je Jennifer u jednom intervjuu izjavila kako ju nije mogla podnijeti za vrijeme snimanja.

Sada će se obožavatelji moći odijevati kao ona, jer će, prema dizajneru, kolekcija prikazati njezin stil. Naći ćete kožne hlače i suknje, pletene džempere, mini i midi suknje, kratke kapute s leopard printom, kratka odijela, dolčevite i baršunaste jakne. Cijene stvari su prilično pristupačne i počinju od 200 dolara, a čak i ako niste bili fan serije, klasični komadi iz 90-ih su uvijek dobri za imati u ormaru.

Elle.hr

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu