Moda

Kako izgledaju cipele kada se udruže Steve Madden i Winnie Harlow?

Autor: Žene.ba
Kako izgledaju cipele kada se udruže Steve Madden i Winnie Harlow?

Super popularni modni brend Steve Madden udružio je snage s modelom Winnie Harlow, a kao rezultat njihove suradnje nastala je sjajna capsule kolekcije cipela sastavljena od 19 izvrsnih modela.

Winnie Harlow x Steve Madden capsule kolekcija cipela sastoji se od modela stvorenih kako za dnevne pa tako i za večernje prilike, od upečatljivih oversized čizama koje sežu iznad koljena, preko elegantnih stiletto sandala s remenčićima pa sve do visokih tenisica i kul military čizama s fokusom na popularni zmijski uzorak koji će, čini se, i ove hladne sezone biti na svakom koraku.

Winnie, naime, nije sudjelovala samo u dizajnu već je i svaki model u kolekciji nazvala po ženama koje su obilježile njezin život kao što su njezina majka i sestra, a ovo joj je prvi puta da se okušala u dizajniranju nekog modnog predmeta.

Fotografije na kojima se nalazi Winnie u ulozi modela fotografirao je jedan od najpoznatnijih modnih fotografa današnjice Steven Klein koji je želio da vizuali odražavaju posebnost modela, ali i kolekcije koja je produkt njezinog talenta, vizije i jedinstvenog karaktera. Ako je suditi po prvoj kolekciji s potpisom intrigantne Winnie, čini se kako bi se ova super popularna manekenka vrlo skoro mogla ozbiljnije okušati i u dizajnerskim vodama.

Elle.hr