Moda

Kako izgledati chic u pustinjskom okruženju?

Autor: Žene.ba
Kako izgledati chic u pustinjskom okruženju?

Sklona drugačijoj i ponekad vrlo neobičnoj estetici kada je u pitanju odjeća, ali i prezentacija samih kolekcija, modna kuća Balenciaga predstavila je novu kampanju koja prikazuje modele u pustinjskom okruženju i izgleda poprilično čudno.

Naime, Balenciaga je za svoju jesensku kolekciju izbacila novu kampanju u kojoj modeli izgubljeno lutaju pustinjskim krajolikom od glave do pete odjeveni u komade poznate francuske modne kuće, a doimaju se kao da su u fotografiju “teleportirani” iz nekog drugog, urbanijeg okružja. Naravno, vizuali kampanje zbilja jesu nastali kolažiranjem, a autor Balenciagine kampanje je poznati francuski fotograf Jean-Pierre Attal.

Kampanja je inspirirana Attalovom serijom fotografija iz 2012. godine “Ethnographic Landscapes”, a moramo priznati da nas se ideja nekako posebno dojmila jer se kreacije s potpisom Demne Gvasalije, stilizirane vještim okom Lotte Volkove, zbilja nekako posebno ističu tako “istrgnute” iz svog prirodnog okruženja. U kolekciji za jesen, kao što smo već pisali, najviše pažnje modnih medija privukao je novi Demnin “izum” – japanke s kitten potpeticom za koje samo čekamo vidjeti hoće li zaživjeti i na ulicama.

Elle.hr