Moda

Kampanja koja donosi sve ljetne novitete poznatih brendova

Autor: Žene.ba

Summer dreaming nova kampanja multibrend storea Fashion&Friends ovo nas ljeto vodi u američko ljetovalište Hamptons gdje su snimljeni savršeni kadrovi nove modne priče. Protagonisti bajkovitih kadrova su Martina Segedi i Jakov Đorđević koji su pokazali kako nositi komade iz nove kolekcije.

SUMMER DREAMING BY FASHION&FRIENDS
Fashion&Friends nam je za ljeto pripremio mnoštvo stilskih noviteta u kojima ćemo imati prilike uživati cijelo ljeto. Neki od it komada koje poznati store predstavlja su, između ostalog, elegantni miks ledenih paleta boja, off white kolor paleta i savršeno izvedeni denim. Tkanine su prirodne i lagane, što je osobito važno u ljetnim vrućim danima, a uzorci su decentni i elegantni poput nepretencioznih prugica.

Linija predviđa minimalističke, ali opet efektne detalje na bluzama, košuljama i haljinama kao što su romantični volani, resice ili zakovice na špagericama koje su ovo ljeto nezaobilazan trend. Jedan od noviteta su i modni dodaci koji se ponovno vraćaju u modu, a to su drvene kolut narukvice, marame i šeširi koji će na efektan naći učiniti vaš cjelokupan look privlačnim i poželjnim.

Fashion&Friends ostvaruje sve vase fashion snove novom ljetnom kampanjom koja odiše ženstvenim i romantičnim komadima, a izabrati možete iz kolekcije brendova kao što su Replay, Diesel, Tommy Jeans, Guess, Manila Grace, Liu Jo, Calvin Klein jeans i drugi.

Journal.hr