Kakva majka, takva kćerka

Kate i Lila Moss u centru pažnje tokom Sedmice mode u Parizu

Autor: Žene.ba
Kate i Lila Moss u centru pažnje tokom Sedmice mode u Parizu
Foto: Kate i Lila Moss

Poznati supermodel i njena kćerka, također model, zablistale su svojim odjevnim kombinacijama u Parizu dok su sjedile u prvom redu i posmatrale reviju luksuzne modne kuće Saint Laurent.

Počela je Sedmica mode u Parizu, a jedna od najiščekivanijih kolekcija bila je ona za sezonu jesen/zima 2024. renomiranog brenda Saint Laurent. Bez obzira na tmurno vrijeme u Parizu, brojni poznati, uključujući supermodela Kate Moss i njenu kćerku Lilu, prisustvovali su reviji s prvih redova. Majka i kćerka su još jednom pokazale svoj izuzetan stil, privlačeći poglede glamuroznim odjevnim kombinacijama.

Kate Moss se odlučila za potpuno crni outfit tokom predstavljanja kolekcije francuske modne kuće. Središnji element njenog stajlinga bio je krzneni kaput koji je nosila preko mini haljine, privlačeći potpunu pažnju. Ovaj glamurozni look 50-godišnje britanske manekenke dodatno je upotpunjen crnim salonkama na visoku petu i elegantnim zlatnim visećim naušnicama.

Kćerka slavnog supermodela također je odabrala crni outfit, noseći dugu, poluprozirnu strukturiranu haljinu koja je elegantno pratila konture njenog tijela.

Što se tiče same revije, koja nam je jasno dala do znanja što možemo očekivati u nadolazećim sezonama, Saint Laurent nije ostavio puno prostora mašti. Modeli su prodefilirali pistom u iznimnim poluprozirnim kreacijama i nadrealnim siluetama, s posebnim isticanjem komada od kože i umjetnog krzna.