Izgleda fenomenalno

Kćerka Catherine Zeta-Jones oduševila u haljini koju je glumica nosila prije 25 godina

Autor: Žene.ba
Kćerka Catherine Zeta-Jones oduševila u haljini koju je glumica nosila prije 25 godina
Foto: X

Carys Douglas, kćerka Michaela Douglasa i Catherine Zeta-Jones, proslavila je svoj 21. rođendan u haljini koju je njena majka nosila na dodjeli MTV Movie Awardsa 1999. godine.

Slavni holivudski par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas nedavno su imali poseban povod za slavlje. Njihova mezimica Carys proslavila je 21. rođendan, što je razveselilo ponosne roditelje koji su više puta istakli kako je njihova kćerka izrasla u divnu mladu ženu. Carys je podijelila detalje svoje proslave rođendana na svom Instagram profilu, gdje je postala sve popularnija među pratiteljima. Ipak, ono što je privuklo pažnju mnogih je ružičasta haljina s delikatnom čipkom koja se mnogima učinila poznatom.

I nisu pogriješili. Riječ je o haljini staroj čak 25 godina, a koju je davne 1999. njezina majka Catherine Zeta-Jones nosila na dodjeli MTV Movie Awardsa.

View this post on Instagram

A post shared by CZD (@carys.douglas)

'Najsavršeniji 21. rođendan koji sam mogla poželjeti', napisala je pored svoje objave na Instagramu Carys Douglas, a istu je odmah lajkala i ponosna Catherine Zeta-Jones.

Inače, nije nepoznanica da su slavne majka i kći iznimno povezane i privržene jedna drugoj, o čemu su često i rado progovorile i za medije. Carys svoju majku smatra 'modnom ikonom' i obožava njezin smisalo za modu, stoga ne čudi da je u njoj pronašla i najbolji modni uzor. 
Carys i Catherine zajedno su snimile i nekoliko naslovnica, među kojima je bila i ona za Vanity Fair, a snimile su i reklamu za Fendi.

Ovo su najljepše kombinacije

Ombre zidovi su novi hit u svijetu enterijera

Ljubav ne poznaje godine?

Svi pričaju o novoj romantičnoj komediji Anne Hathaway

Nije samo roditeljima teško

Kako stres roditelja utiče na djecu