Moda

Kendall Jenner vraća u modu trend koji ste obožavale na početku milenija

Autor: Žene.ba
Kendall Jenner vraća u modu trend koji ste obožavale na početku milenija

Malo je trendova iz ranih 2000-ih čijem se povratku veselimo.

No čini se da dizajneri i trendseterice u posljednje vrijeme rade sve kako bi ponovo oživjeli to modno razdoblje. Od cargo hlača do ribičkih šešira, polako i neprimjetno u modu su se vratili neki od najomraženijih trendova s početka milenija, no Kendall Jenner sada nas je podsjetila na jedan koji uopće nije tako loš.

Slavna manekenka je prošetala Los Angelesom odjevena u trenutno najpopularnije retro komade -  traperice sa širokim i ravnim nogavicama te robusne sportske tenisice, a preko ramena je prebacila i hit model torbice koji se vratio iz devedesetih. No najzanimljiviji dio njenog outfita bio je zeleni topić s jednim otkrivenim ramenom, komad će lako ponovo osvojiti sve vas koje ste ga obožavale početkom 2000-ih, a vjerujemo da vas je takvih mnogo.

Tada su ovakve topiće proslavile neke od najvećih trendseterica poput Beyonce i njenih kolegica iz grupe Destiny's Child te Paris Hilton, a ako ih netko može vratiti u modu to je Kendall koja danas, zahvaljujući društvenim mrežama, ima još i veći utjecaj na trendove od svojih prethodnica. Stoga s razlogom vjerujemo da bi asimetrični topići s jednim otkrivenim ramenom ovog ljeta konačno mogli baciti u drugi plan one koji otkrivaju oba.

Index.hr