Moda

Koje će tenisice biti najpopularnije u 2019.?

Autor: Žene.ba
Koje će tenisice biti najpopularnije u 2019.?

Tenisice su popularnije nego ikada prije. Prestale su biti obuća koja se nosi samo za bavljenje sportom ili ležerne šetnje gradom pa ih se često može vidjeti u (donedavno nespojivim) kombinacijama s lepršavim haljinama, elegantnim kaputima pa čak i odijelima. A mnogi su modeli, možemo to sa sigurnošću reći, postali pravi statusni simboli.

Naravno, analiza popularnosti ne može biti potpuno točna no mnogi su se okrenuli društvenim mrežama kako bi detektirali koji će model tenisica zasjesti na tron u 2019. godini i dominirati modnim trendovima.

https://www.instagram.com/p/BGdtDJyRIh8/?utm_source=ig_embed

Podaci su pokazali kako su se u prošloj godini na Instagramu najviše pojavljivali adidas Originals modeli. Stranica Love the Sales napravila je analizu prvog mjeseca nove godine i zaključila kako adidas i dalje drži premoć kada je riječ o najpopularnijim modelima. Model adidas Originals NMD zauzeo je tako prvo mjesto s više od 7 miliona objava na popularnoj društvenoj mreži.

https://www.instagram.com/p/BsPmRlnnYFa/?utm_source=ig_embed

Slijedi ga uspješnica Kanyea Westa, model YEEZY BOOST 350 s gotovo 6 milijuna objava, a na trećem je mjestu kultni klasik Vans Old Skool s 4 i pol miliona.

https://www.instagram.com/p/Br5PYcDBkjY/?utm_source=ig_embed

Najpopularnija tenisica brenda Nike nalazi se tek na sedmom mjestu liste, a radi se o Nike Air Max 90. Pretpostavka je, naime, da ćemo upravo ove tenisice viđati najčešće u godini pred nama. No, ko zna, trendovi su hiroviti. Možda se pojavi neka posve nova i pomete konkurenciju!

Elle.hr