Moda

Koji je najpopularniji dizajner među supermodelima na Instagramu?

Autor: Žene.ba
Koji je najpopularniji dizajner među supermodelima na Instagramu?

Ovog ljeta dizajner Simon Porte Jacquemus ruši rekorde kada se radi o pojavljivanju njegovih kreacija na Instagramu – supermodeli i holivudske glumice često biraju njegove haljine i torbe za izlaske, premijere i događanja. Izabel Goulart nije iznimka. Ako ne znate što obuči na večeru u restoranu s 5 Michelinovih zvijezdica, kao primjer može vam poslužiti brazilski supermodel. Nakon opuštanja na grčkim otocima, gdje je Isabelle svakodnevno oduševljavala obožavatelje fotografijama u bikiniju, preplanula ljepotica otišla je u Italiju.

https://www.instagram.com/p/B01VUFah-g6/?utm_source=ig_embed

Prva tačka posjete bio je luksuzni restoran u Positanu. Za večeru je Brazilka odabrala tamno plavu asimetričnu haljinu Jacquemus s otvorenim leđima i bijelu prozirnu Fendy torbu iz kolekcije proljeće-ljeto 2019. godine. S obzirom na vrućinu koja žari punom snagom na Apeninima, izbor najotvorenije haljine koju možemo obući, a još uvijek izgledati čedno, više je nego opravdan.

https://www.instagram.com/p/B0y0o8lBOro/?utm_source=ig_embed

Haljina s isprepletenim vezicama na leđima može izazvati taj wow efekt kojim težite tijekom ljetnih mjeseci nakon zime provedene u teretani. S obzirom na tamni ten koji je manekenka dobila u Grčkoj, u restoranu definitivno nema nikoga ravnodušnog.

https://www.instagram.com/p/B0y0nknBG9Z/?utm_source=ig_embed

Bijele sandale s remenčićima postale su savršen dodatak “morskom” plavo-bijelom kompletu. Od nakita Isabelle je dodala samo zlatne naušnice, prstenje i narukvice u obliku lanaca. Goulart je kosu ostavila u raspuštenim valovima, jer što bi moglo biti ljepše od ženskih kovrča koje lepršaju uz pomoć morskog povjetarca?

Elle.hr