Moda

Koji je trend nagovijestila Kaia Gerber na vjenčanju Marca Jacobsa?

Autor: Žene.ba
Koji je trend nagovijestila Kaia Gerber na vjenčanju Marca Jacobsa?

Manekenka Kaia Gerber izvan modnih pista ima stil kojem se nerijetko divimo, no njezina nedavna pojava na vjenčanju dizajnera Marca Jacobsa ostavila nas je iznenađenima.

Naime, supermodel se pojavio u širokom odijelu nalik na one koje su R’n’B pjevači znali nositi u devedesetim godinama. Odijelo je bilo neutralne zemljanje boje s blagim svilenkastim odsjajem, ispod kojeg je obukla crni top. Hlače odijela su bile izuzetno širokog kroja u nogavicama, no u struku su se sužavale tako da prate liniju tijela, a ramena sakoa su također bila oversized kroja s dugačkim rukavima.

Uz ovu modnu kombinaciju iz 90-ih obukla je otvorene, crne cipele s visokom petom i torbicu koja se nosi preko ramena. Kombinacija zaista podsjeća na stil od prije trideset godina, pogotovo u bojama u kojoj je nosi manekenka, stoga se ne bi čudili da ju češće vidimo na trendsetericama ove sezone. Treba naravno uzeti u obzir da ono što čini ovaj modni komad uspješnim je dobar kroj koji je prilagođen figuri modela.

Iako Kaia Gerber u ovom modnom izdanju izgleda fantastično kao i uvijek, pitamo se koliko bi se djevojaka stvarno odlučilo na ovako prenaglašene proporcije odijela.

Elle.hr