Moda

Kombinezoni za proljeće i ljeto!

Autor: Žene.ba

Od frizure i šminke do savršene kombinacije u kojoj ćemo izgledati i osjećati se odlično, odličnim tulumima i svečanim prilikama kojih ni ovog proljeća i ljeta neće nedostajati prethodi spremanje. U odabiru savršenog outfita nerijetko ćemo, bez puno razmišljanja, posegnuti za omiljenom haljinom u ormaru kao jednostavnim, nepogrešivim i najbržim odabirom koji u jednom komadu donosi cijelu kombinaciju.Osim što će odlično izgledati u večernjem izdanju, svaki od ovih komada svoje će mjesto pronaći u ležernim dnevnim kombinacijama, a uz pomoć nekih od njih lako ćete začiniti i svoj poslovni look.

KOMBINEZONI STVORENI ZA PROLJETNE TULUME I SVEČANOSTI
Proljetne kolekcije još jednom su dokazale da je vrijeme kada su party kombinacije bile rezervirane za haljine daleko iza nas. Kao omiljena alternativa romantičnim haljinama istaknuli su se kombinezoni koji u spremanje unose jednaku jednostavnost i jednim komadom stvaraju efektan look za posebne prilike i tulume.

Od kombinezona u crnoj boji s delikatnim naramenicama koji će u svakom ormaru zamijeniti malu crnu haljinu do modela u jarkim bojama, od raskošnih materijala i ukrašenih upečatljivim detaljima, u nastavku donosimo divne kombinezone za svaki tulum i svečanost koju donose proljetni dani.

Žene.ba