Željet ćete je u svakoj boji

Kožna jakna - omiljeni komad ovog proljeća

Autor: Žene.ba
Kožna jakna - omiljeni komad ovog proljeća
Foto: Instagram

Dolaskom proljeća dolazi i vrijeme za omiljene proljetne jakne. Uz balonere i parke, jedan od klasičnih komada odjeće koji volimo nositi u prvim danima proljeća su svakako i upečatljive kožne jakne.

Ovog proljeća, komadi od kože su popularniji nego ikad i pronašli su svoje mjesto u kolekcijama mnogih high street brendova. Bilo da je riječ o pravoj ili umjetnoj koži, kožna jakna je idealan dodatak proljetnoj garderobi koji će nedvojbeno začiniti svaki outfit i dati mu onu posebnu notu.

Uvijek moderna i sa svojom cool notom, kožna jakna je bezvremenski klasik koji uvijek rado nosimo. Proljetna moda donosi nekoliko novih trendova, pa se sada mogu pronaći različiti stilovi kožnih jakni u ponudi brendova, dodajući dozu svježine u naše svakodnevne kombinacije.

View this post on Instagram

A post shared by kasia (@cvseev)

Kožne jakne su omiljeni izbor tokom promjenjivog proljetnog vremena zbog njihove praktičnosti i prilagodljivosti svakom stilu, te se lako kombiniraju. Bez obzira nosite li ih uz traperice, lepršave proljetne haljine, suknje ili poslovne hlače, teško je pogriješiti s ovim komadom. Raznolika ponuda high street brendova pruža mnogo opcija, od "kulerskih" modela motociklističkog stila do elegantnijih varijanti sličnih sakou, idealnih za poslovne kombinacije.

Ako tražite novu kožnu jaknu za ovu proljetnu sezonu, trgovine high street brendova imaju širok izbor koji će zadovoljiti svakoga. Popularni su modeli oversized kroja i "bomberica", često dostupni u klasičnoj crnoj ili smeđoj boji.