U Zaragozi

Kraljica Letizia u haljini brenda Maje Paris dokazala još jednom da se zna dobro obući

Autor: Žene.ba
Kraljica Letizia u haljini brenda Maje Paris dokazala još jednom da se zna dobro obući
Foto: Mediji

Španska kraljevska porodica je nedavno učestvovala na svečanosti uručenja kraljevskih odluka o zapošljavanju na vojnoj akademiji u Zaragozi. Kao i uvijek, sva pažnja bila je usmjerena na odjevnu kombinaciju kraljice Letizije, koja je ponovno pokazala svoj modni istančani ukus.

Kraljica je zablistala u haljini brenda Maje Paris koja je oduševila svojim cvjetnim uzorkom i detaljima. Haljina je istovremeno ženstvena, lepršava i romantična, sa stegnutim strukom i donjim dijelom koji se sastoji od elegantnih volana. Asimetrični donji rub i kratki rukavi, zajedno s V-izrezom, dodali su haljini poseban šarm.

Uz haljinu, kraljica je odabrala ravnopravne natikače s blistavim remenčićima brenda Pedro García, što je pokazalo njezinu sposobnost da kombinuje eleganciju s udobnošću. Efektan dodatak bili su zlatni naušnici u obliku cvijeta, koji su upotpunili njezin cjelokupni izgled.

Njeni fanovi su se posebno oduševili haljinom, opisujući je kao savršen ljetni komad. Vjerujemo da će se i mnoge čitateljice složiti s ovim mišljenjem, jer je kraljica Letizia još jednom pokazala svoj neosporni modni ukus.