pun pogodak

Kraljica Letizia zablistala u dva besprijekorna stajlinga

Autor: Žene.ba
Kraljica Letizia zablistala u dva besprijekorna stajlinga
Foto: Kraljica Letizia

Španski kralj i kraljica su stigli u Nizozemsku na službenu posjetu, a Kraljica Letizia je oduševila sa, ne jednim, već dva iznimno elegantna stajlinga.

Kraljica Letizia je za svoj dolazak u Nizozemsku odabrala stajling koji je pun pogodak. U posljednje vrijeme primjećuje se da često preferira odijela s hlačama, a ovog puta se odlučila za crno odijelo upareno s slingback sandalama. Ove cipele osvajaju modnu scenu neodoljivim spojem udobnosti i stila.

Ponovo je obukla odijelo potpisano omiljenim joj Hugo Bossom, ali ovaj put u opuštenom kroju klasičnog modela, koje je upotpunila jednostavnom bijelom majicom. Svoj look je začinila crnim i besprijekorno elegantnim slingback sandalama, koje je prvi put nosila, iako su dio posljednje kolekcije brenda Massimo Dutti. Posebno se ističe efektan remen preko rista, dajući cipelama dodatnu notu šarma.

Na svečanoj večeri, španska kraljica je iznenadila svojim stilom, zablistavši u besprijekorno elegantnoj suknji i ženstvenoj bluzi koja je istakla njezinu figuru. Odabrala je sofisticiranu kombinaciju sjajnih komada u kontrastnim bojama za službeni prijem.

Kraljica Letizia je spojila fantastičnu sjajnu sivo-ljubičastu suknju midaksi duljine s crnom bluzom otvorenih ramena i dojmljivo nabranim gornjim dijelom. Široki crni remen dodatno je istakao njezinu vitku figuru, pridodavši poseban efekt cijelom izgledu. Što se tiče cipela, kraljica je ponovo impresionirala odabirom slingback sandala, potvrđujući da je ovaj model zaista vječan.