Prva dama Jordana

Kraljica Rania opet sve očarala modnom kombinacijom

Autor: Žene.ba
Kraljica Rania opet sve očarala modnom kombinacijom
Foto: Kraljica Rania

Svaki put kad se pojavi u javnosti, kraljica Rania potvrđuje svoj epitet kao jedna od najstilizovanijih dama na kraljevskim dvorovima. Ovaj put je impresionirala s čak dva izvanredna stajlinga, jedan potpuno drugačiji od drugog, ali oba istinski besprijekorna u stilu.

Rania, kraljica Jordana ponovno je zadivila svojim modnim odabirom. Poznata kao članica kraljevske porodice s najizraženijim stilom, njen talenat za kombinovanje trendova i klasičnih komada s elegantnim dodacima tradicionalne odjeće je zaista fascinantan.

Na Web Summitu koji se održao u Dohi kraljica je pokazala zavodljivu kombinaciju u crnoj boji s efektnim dodatkom srebrne.

Stilizovana kombinacija uključivala je crne hlače ravnih nogavica s istaknutim zatvaračem i preklopnim džepovima od vune, koje nosi potpis dizajna Bottega. Međutim, najviše pažnje privukao je  srebrni sako kratkog kroja Alessandre Rich, istaknut velikim ovalnim dugmadima.

U ovu kombinaciju je besprijekorno uklopljena i kožna torba Bottega Veneta "The Handle", izrađena prepoznatljivom intrecciato tehnikom.

Nakon toga kraljica Rania je posjetila Muzej kuću Sharifa Husseina u Aqabi i svojim stajlingom pokazala koliko je vješta u modnim kombinacijama i izborima. Nosila je dugu bijelu haljinu zvonastog kroja s ljubičastim printom oko ovratnika i rukava.

Iako još nije otkriveno tko stoji iza dizajna ove haljine koja se vješto poigrava tradicionalnim elementima, modnim znalcima nije trebalo puno da uoče sjajne bijele Jimmy Choo salonke i još jednu Bottega Veneta torbicu, ovog puta Double Pocket Flap u trendi bordo boji, nijansi koja je najavljena kao hit izbor za torbice.