Savjeti za Bezvremenski Stil

Kreirajte savršenu jesensku capsule garderobu

Autor: Žene.ba
Kreirajte savršenu jesensku capsule garderobu
Foto: Ilustracija

S obzirom na to da nas trenutni trendovi neprestano iskušavaju kad je u pitanju shopping, minimalistički pristup s naglaskom na promišljeni odabir ključnih komada može biti puno bolji od slijepog praćenja trendova. Ako još uvijek niste započeli svoj jesenski shopping, donosimo nekoliko savjeta za stvaranje odlične capsule garderobe koja će vam omogućiti kreiranje različitih outfita s lakoćom.

Bijela majica

Jedan od osnovnih komada u svakoj garderobi je bijela majica, koja je savršena za prijelazni period. Ovaj klasični komad može se koristiti u dnevnim, poslovnim i večernjim kombinacijama. Preporučujemo basic model blago oversized kroja s malo širim rukavima i od pamuka za maksimalnu udobnost.

Prugasta košulja

Prugasta košulja je simbol elegancije i jednostavnosti. Ovaj komad s karakterističnim prugama može svaku kombinaciju pretvoriti u chic izgled, a najbolje djeluje u oversized kroju. Bez obzira na širinu pruga, ovaj model košulje možete stilizovati na različite načine – raskopčana, u čvoru, uvučenu u hlače ili suknju.

Baloneri

Baloneri su neizostavan dio jesenske garderobe. Ovaj klasični mantil lako se prilagođava svim stilovima i dodaje sofisticiranost svakom outfitu. Idealno je da odaberete baloner koji odgovara vašem stilu, bilo da je klasičan ili moderniji.

Jednostavne ring naušnice

Ring naušnice su odličan dodatak koji se može nositi u svim prilikama, od dnevnih do večernjih. Preporučujemo model srednje veličine, bez dodatnih ukrasa, kako biste imali svestran komad koji će trajati.

Haljine s dekolteom

Haljine s nabranim dekolteom su bezvremenski komad koji kombinuje eleganciju i senzualnost. Odaberite modele dužeg kroja kako biste postigli sofisticiran izgled bez prekomjerne eksplicitnosti.

Blejzeri

Blejzer je esencijalni komad u svakom jesenskom ormaru. Možete birati između klasičnih crnih i sivih modela ili odabrati blejzere s uzorcima. Preporučujemo oversized modele za ležeran izgled, ili strukirane blejzere za elegantan dojam.

Bordo torba

Bordo torba dodaje sofisticiran i odvažan izgled vašim jesenskim kombinacijama. Ova nijansa unosi dašak glamura i može se uskladiti s različitim stilovima i prilikama.

Tamniji jeans

Tamnije traperice su ključni komad za jesensku garderobu. Preporučujemo modele visokog struka s laganim širenjem prema dolje jer su svestrani i prikladni za razne prilike.

Kaubojke

Kaubojke su specifične, ali s pravim modelom možete podići svaku kombinaciju. Investirajte u kvalitetan par koji će vam služiti dugi niz godina i koji možete uklopiti u razne stilove.

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?