Moda

Kupaći kostimi u kojima ćete se na plaži osjećati poput supermodela

Autor: Žene.ba
Kupaći kostimi u kojima ćete se na plaži osjećati poput supermodela

Poznati supermodeli prava su inspiracija kada su u pitanju kupaći kostimi. Zbog njihovog opisa posla, u ovom ih oskudnom ljetnom komadu viđamo tijekom cijele godine, a uvijek je riječ o najnovijim kolekcijama i najsvježijim trendovima. Svakog ljeta imamo prilike vidjeti sve bogatiju ponudu kupaćih kostima, a evo što ovog ljeta nose najpoznatiji svjetski supermodeli:

https://www.instagram.com/p/Bg_eY6bFUYf/?utm_source=ig_embed

Emily Ratajkowski odlično nosi zmijski uzorak u crvenoj boji, a gaćice visokih izreza odlično naglašavaju njezine duge noge i vitki struk. Emily očito obožava upravo ovaj uzorak jer isti ovakav badić posjeduje i u jednodijelnoj verziji.

Treba napomenuti i da je Emily lansirala svoju liniju kupaćih kostima, a ovaj je samo dio njezine kolekcije.

https://www.instagram.com/p/BjOA5tfBceU/?utm_source=ig_embed

Alessandra Ambrosio izgleda zanosno u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je odličan izbor ako imate manje grudi jer će upečatljiv print odvući pažnju s vašeg dekoltea i usmjeriti je na odlično centriran print koji vizualno sužava struk.

https://www.instagram.com/p/BiXmMCanfc-/?utm_source=ig_embed

Bella Hadid obožava pokazivati svoje savršeno tijelo bez ijednog grama viška. Zato se odlučila za popularni nude badić koji odaje dojam golog tijela, a sakriva samo strateška mjesta i ne daje puno prostora za tjelesne nedostatke.

https://www.instagram.com/p/BjNEil0nMSf/?utm_source=ig_embed

Joans Smalls zna što vole sportašice. Oduševila nas je bijelim jednodijelnim kupaćim kostimom s patentnim zatvaračem koji je kao stvoren za atletski građene djevojke koje ne vole previše detalja, ali opet žele ostaviti dojam djevojke u trendu.

https://www.instagram.com/p/BjFEUOnlhv0/?utm_source=ig_embed

Novopečenu mamu Candice Swanepoel na njezinom Instagram profilu često viđamo upravo u kupaćim kostimima. Jedan od naših favorita je jednodijelni crni kupaći kostim koji svima dobro pristaje i nikada ne izlazi iz mode.

https://www.instagram.com/p/BjjA5zInAVi/?utm_source=ig_embed

Prelijepa trudnica Chanel Iman oduševit će sve romantičarke koje vole vidjeti volane i na kupaćim kostimima. Iako ovakav kroj kupaćeg kostima ne ostavlja baš zavidne linije nakon sunčanja, u njemu ćete se osjećati ženstveno i zasigurno biti zasute komplimentima.

https://www.instagram.com/p/BhkA9CuFbbE/?utm_source=ig_embed

Sara Sampaio izgleda kao djevojčica u jednodijelnom kupaćem kostimu žute boje koji će odlično istaknuti vašu preplanulu put.

https://www.instagram.com/p/BjubyOklvWy/?utm_source=ig_embed

Rome Strijd izgleda i više nego odlično u retro badiću plave boje s bijelim remenom. Ovo je jedan od najnovijih ovogodišnjih trendova i vjerujemo da će sve ljubiteljice vintage i retro odjeće posegnuti upravo za ovim modelom kupaćeg kostima na trenutnim sniženjima.

https://www.instagram.com/p/BjVmdB_AEF6/?utm_source=ig_embed

Kendall Jenner zna koji kroj kupaćeg kostima najviše laska vitkoj figuri. Zato je njezin odabir odličan izbor za sve cure kojima je sportska elegancija svakodnevni izbor.

Index.hr