Moda

Lady Gaga u ekstravagantnom izdanju najavila temu ovogodišnje Met Gale

Autor: Žene.ba
Lady Gaga u ekstravagantnom izdanju najavila temu ovogodišnje Met Gale

Prvi ponedjeljak u maju rezerviran je za Met Galu.

Zvijezde će na crveni tepih pred muzejom Metropolitan početi pristizati u 17 sati prema njujorškom vremenu, odnosno u 23 prema našem, a tema ovogodišnje Met Gale glasi "Camp: Zapisi o modi".

Kao inspiracija za temu poslužio je esej Susan Sontag iz 1964. godine koji je nosio naziv "Notes on Camp" pri čemu se Camp definira kao ljubav prema neprirodnom, kao umjetnost i pretjerivanje, a ako je netko stručnjak u tom području, to je definitivno Lady Gaga, što je dokazala i svojim outfitom za party zagrijavanja koji tradicionalno svake godine organizira urednica američkog Voguea Anna Wintour.

Pjevačica i glumica se na tulumu pojavila u ekstravagantnom izdanju kojim je sjajno najavila temu ovogodišnje Met Gale čija je ona voditeljica, a nosila je mini haljinu ekstremnog A-kroja s volanima i vodoravnim prugicama te naglašenim ramenima i rukavima.

Zanimljivu haljinicu s potpisom Marca Jacobsa upotpunila je čizmama s visokom platformom brenda Pleaser Shoes, crnim šeširom s potpisom omiljenog klobučara kraljevske obitelji Philipa Treacyja, minijaturnom torbicom modne kuće Delvaux i sunčanim naočalama mačkastog oblika.

https://www.instagram.com/p/BxGZ13fl9-l/?utm_source=ig_embed

Dašak boje outfitu podarila je upečatljivim plavim sjenilom na očima koje je naglasila i crnim tušem, dok je ostatak make-upa svela na minimum, što ne očekujemo od nje večeras i vjerujemo da će na samom eventu pretjerati sa svime te tako do kraja popratiti temu večeri.

Index.hr