Moda

London Calling: svi lookovi Margot Robbie u glavnom gradu Engleske

Autor: Žene.ba
London Calling: svi lookovi Margot Robbie u glavnom gradu Engleske

Novi Tarantinov film Once Upon a Time in Hollywood doveo je glavne zvijezde u London gdje se održalo premijerno prikazivanje. Nakon brojnih javnih istupa za koje se opredijelila za bijelo, Margot Robbie je iznenadila u preplanulo narančastoj haljini marke Oscar de la Renta s dubokim dekolteom. Haljinu je uparila uz zlatne sandale s otvorenim prstima te s torbicom Tabitha Simmons.

Nakon premijere glumica je ponovno napravila totalnu preokret od stila u kojem smo ju navikli vidjeti i pojavila se u pidžami za kasnu večeru s ekipom iz filma. Za after-party, Robbie je nosila cvjetno svileno pidžama-odijelo sa zlatnim cipelama. Moramo priznati kako volimo ovaj look jednako kao i haljinu s crvenog tepiha.

Sljedećeg dana nakon prikazivanja filma, na krovu hotela Corinthia, u samom središtu britanske prijestolnice održan je photocall. Zvijezde filma Margot Robbie, Brad Pitt i Leonardo DiCaprio pozirali su novinarima.

29-godišnja glumica Margot Robbie pojavila se pred fotografima u svijetlom looku marke Dôen: u širokim bijelim trapericama i bluzi u krem ​​boji. Svijetle hlače i bluzu je upotpunila sa žutim cipelama.

Elle.hr