Moda

Mala crna torba - klasik koji volimo i ove jeseni

Autor: Žene.ba
Mala crna torba - klasik koji volimo i ove jeseni

https://www.instagram.com/p/BMOObuegMLh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Osnovu svakog ormara stvaraju vječni klasici i najjednostavniji basic modeli kojima se vraćamo iz sezone u sezonu i koji je uvijek iznova nameću kao savršeni početak ili kraj naših svakodnevnih klasika. Uz bijeli T-shirt i plave traperice, klasičnu košulju i malu crnu haljinu kao odjevne klasike, u svakom ormaru krije se i nekoliko modnih dodataka sa statusom klasika koji uvijek imaju svoje mjesto u našoj kolekciji, bez obzira na sezonu i uzbudljive nove trendi dodatke.

U svijetu cipela to su bijele tenisice i crne gležnjače, udobne i elegantne balerinke i klasične salonke, dok se na polici s torbama kao nezaobilazan dio svakog ormara ističe samo jedan model – mala crna torba.

MALA CRNA TORBA – VJEČNI KLASIK IZ SVIJETA MODNIH DODATAKA

https://www.instagram.com/p/BW9gi-uH9vb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Istovremeno klasična i moderna, crna torba jedan je od modnih dodataka od kojih nikad nećemo odustati i to s razlogom. Izuzetno jednostavna za kombiniranje i dovoljno prostrana da u nju stanu sve one nezaobilazne sitnice koje uvijek volimo imati nadohvat ruke, crnoj torbi vraćamo se baš svake sezone. I dok ćemo one velike modele zadržati za hektične dane kada sa sobom nosimo više stvari no obično, mala ili srednja velika crna torba gotovo uvijek je sve što trebamo.

https://www.instagram.com/p/BfQVQBvjBqJ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Iako donosi onaj jednostavan spoj neutralne boje, jednostavne siluete i praktičnog karaktera, svijet malih crnih torba daleko je od monotonog – iz sezone u sezonu kolekcije modnih kuća, dizajnera i brendova donose nove modele koji se ističe različitim siluetama i zanimljivim detaljima.

NAJBOLJI MODELI ZA NOVU SEZONU

Nadolazeća jesenska sezona vraća nas omiljenim klasicima, ali donosi i nekoliko novih modela s trendi pomakom koji im daje vrlo moderan izgled – od popularnih bucket modela do okruglih torbi i klasika ukrašenih cool metalnim detaljima, opcija ima pregršt.

https://www.instagram.com/p/BmeXZqfHW0G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Kao savršeni izbor za dnevne i večernje, ležerne i formalne kombinacije, za klasičan i trendi, minimalistički eklektičan look, u nastavku donosimo svaki model male crne torbe koji ove jeseni možete poželjeti u svojem ormaru. Najbolji dio – koji god model odabrali, nosit ćete ga i svake sljedeće sezone.

Loeffer Randall

J.W. Anderson

Building Block

3.1. Phillip Lim

Mansur Gavriel

Building Block

Uterque

Uterque

Uterque

A.P.C. Atelier de Production et de Création

Chloe – Roy

Mansur Gavriel

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

Victoria Beckham

J.W.Anderson – Disc

Marc Cross

Stella McCartney – Falabella

Chloe – Nile

Mango

Mango

Mango

Mango

Mango

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Massimo Dutti

H&M

H&M

H&M

H&M

H&M

'Moda u srcu BiH'

Održan prvi Travnik Fashion Weekend

Očaravajući predjeli

Nezaboravan porodični odmor u Turskoj

Hrvatska druga

Švicarska je pobijedila na Eurosongu