Na polo matchu

Meghan Markle očarala svojim modnim odabirom

Autor: Žene.ba
Meghan Markle očarala svojim modnim odabirom
Foto: X

Meghan Markle i princ Harry nedavno su objavili da kreću sa snimanjem dva nova projekta za Netflix, od kojih će jedan uključivati dokumentarnu seriju o Harryjevoj strasti - polo sportu. Par je već krenuo u akciju kako bi započeli s ovim projektima. Meghan je vikend započela posjetom polo utakmici, pojavivši se u odvažnoj haljini s upečatljivim izrezom ispod grudi.

Slavna Amerikanka odabrala je haljinu midi dužine u prljavo bijeloj boji s odvažnim izrezom za svoj nastup na polo utakmici. Ovaj stilski potez Meghan Markle definitivno će se još dugo pričati, što je vjerojatno bilo i njen cilj. Haljinu prljavo bijele boje potpisuje dizajnerica Heidi Merrick, a riječ je o modelu nazvanom Ginger. Haljina ima 'steznik' u stilu križanih haltera koji stvaraju izrez na sredini, široki pojas oko struka i suknju A-kroja midi duljine s naborima.

Vjeruje se da su Meghan i princ Harry posjetili Grand Champions Polo Club u Wellingtonu na Floridi, gdje su se pojavili uoči takmičenja Royal Salute Polo Challenge kako bi započeli snimanje svog novog projekta za Netflix. Royal Salute Polo Challenge je godišnji događaj koji prikuplja novac za organizaciju Sentebale, koju je princ Harry osnovao 2006. godine. Sentebale pomaže djeci u Africi pogođenoj siromaštvom, nejednakošću i HIV/AIDS-om, a ova organizacija je bliska Harryjevom srcu.