Moda

Meghan Markle pokorila je Irsku u četiri besprijekorna outfita

Autor: Žene.ba
Meghan Markle pokorila je Irsku u četiri besprijekorna outfita

VOJVOTKINJA i vojvoda od Sussexa trenutno su u Irskoj.

Tamo su otputovali odmah nakon jučerašnje svečane obljetnice Kraljevske zračne snage, a ovo je njihovo prvo zajedničko službeno putovanje. Očekivano, Meghan Markle je za putovanje spakovala samo elegantne dizajnerske krpice i već nas u nepuna dva dana oduševila u čak četiri besprijekorna izdanja. Prvo je bilo ono u kojem je sletjela u Irsku, odnosno u Dublin.

Meghan je za dolazak u Irsku prikladno odabrala haljinu u boji koja je simbol države, odnosno zelenoj, a nosila je jednostavnu majicu i pencil suknju midi dužene, oboje s potpisom modne kuće Givenchy koja je dizajnirala i njenu vjenčanicu.

Look je upotpunila smeđom torbom brenda Strathberry i elegantnim nude salonkama, a kosu je svezala u zalizanu nisku punđu.

Zatim se presvukla u potpuno drugačiji, no jednako dobar outfit te je i raspustila kosu.

Za službeni prijem u britanskoj ambasadi u Dublinu odabrala je malu crnu haljinu A-kroja i bez rukava s potpisom novozelandske dizajnerice Emilije Wickstead koja u struku ima remen. Uz crnu haljinu nosila je i crne salonke i clutch torbicu, a kosu je lagano uvila u vrhovima te je odisala elegancijom.

Njen modni pohod na Irsku nastavio se i drugog dana posjete. Meghan je za susret s irskim predsjednikom, Michaelom D. Higginsom (koji, ako smijemo primijetiti, ima prekrasnog psa), obukla usku sivu haljinu s lađa izrezom oko vrata i volanima na donjem dijelu, francuskog dizajnera Rolanda Moureta.

Nosila je i iste crne štikle kao i dan prije, a look je upotpunila i crnom torbom te frizuru opet svezala u elegantnu nisku punđu.

A nakon suknje i dvije haljine, Meghan se presvukla u hlače. Za posjetu irskoj međunarodnoj sportsko-amaterskoj organizaciji Gaelic Athletic Association obukla je chic crno odijelo te je, osim što se modno uskladila s Harryjem, još jednom dokazala da se zaista radi o najmoćnijem ženskom odjevnom komadu.

Odijelo je iskombinirala s običnom bijelom majicom, crnim salonkama i clutch torbicom te je ponovo raspustila kosu i lagano ju uvila.

Index.hr