Los Angeles

Meghan Markle zablistala u haljini poznatog brenda

Autor: Žene.ba
Meghan Markle zablistala u haljini poznatog brenda
Foto: Agencije

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su prisustvovali 32. godišnjoj ceremoniji ESPN-a, održanoj u Dolby Theatreu u Los Angelesu, gdje je princu Harryju uručena nagrada za njegov doprinos projektu Invictus, sportskim igrama za ratne veterane. Kontroverzna odluka izazvala je različite reakcije, no svečana dodjela obilježena je veseljem i slavljenjem.

Nagradu je princu Harryju uručila teniska legenda i prijateljica para, Serena Williams. U svom duhovitom uvodnom monologu, Williams je pozdravila vojvodu i vojvotkinju od Sussexa, rekavši: "Poprilično često sam u istoj prostoriji s plemstvom, a večeras nije iznimka. Princ Harry i Meghan su ovdje. Ali molim vas, Harry i Meghan, pokušajte večeras ne disati previše jer je ovo moja večer i ne želim da me zasjene optužbe da vi uzimate previše kisika, u redu?"

Meghan Markle i Serena Williams prijateljice su još od 2010. godine, kada su se upoznale na Super Bowl XLIV eventu. Od tada, jedna drugu podržavaju na svakom koraku, bilo da se radi o lansiranju linija odjeće, teniskim turnirima ili podcastima. Williams i njezin suprug Alexis Ohanian prisustvovali su i vjenčanju Meghan i princa Harryja 2018. u dvorcu Windsor.

Na ceremoniji, Meghan je zablistala u haljini brenda Staud, koja podsjeća na njezinu drugu vjenčanicu koju je nosila na večernjem prijemu nakon vjenčanja, dizajn Stelli McCartney. Haljina američkog izreza, izrađena od svile, bila je bijela i jednostavna, s visokim ovratnikom i otvorenim ramenima, te je osvojila pohvale modnih stručnjaka i javnosti. Outfit, također s američkim izrezom i nižim ovratnikom, upotpunila je nakitom Lorraine Schwartz i sandalama Celine. Haljina je trenutno na sniženju i košta 345 eura.