Odlična kombinacija

Melania Trump zablistala u Guccijevom slamnatom šeširu na promociji sina Barrona

Autor: Žene.ba
Melania Trump zablistala u Guccijevom slamnatom šeširu na promociji sina Barrona
Foto: X

Za roditelje, jedan od najvećih životnih trenutaka je kada njihova djeca završe školovanje. Ovaj osjećaj radosti ne zaobilazi ni bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je trenutno kandidat Republikanske stranke za predsjedničke izbore, te njegovu suprugu Melaniju Trump.

Na proslavi mature i promociji svog 18-godišnjeg sina Barrona Trumpa, porodica se okupila kako bi obilježila ovaj važan životni trenutak. Barron sada stoji pred odabirom fakulteta, što će biti ključno za njegovu budućnost. U posljednjim godinama, Barron je značajno izrastao i sada doseže visinu od čak dva metra, a po držanju i gestama sve više podsjeća na svog oca.

Promocija maturanata Akademije Oxbridge održana je na otvorenom u West Palm Beachu na Floridi, a ponosni roditelji su srdačno pozdravili svog sina dok je, odjeven u togu i s crnim šeširićem na glavi, stupio pred okupljene.

Melania Trump je oduševila svojim stilom u tamno-bijeloj dnevnoj kombinaciji, upotpunjenoj slamnatim šeširićem s vrpcom na glavi. Nosila je elegantni tamni sako od Diora, bijelu suknju od Michaela Korsa te Guccijev slamnati šešir čija je cijena 630 dolara. Kao finalni dodir, odabrala je bijele cipele Manola Blahnika.

Modni stručnjaci su izračunali da je taj modni outfit Melaniju Trump koštao osam hiljada dolara. Na proslavu je došao čestitati i djed Viktor Knavs, koji je zajedno s Melanijom i Donaldom Trumpom sjedio u svečanoj loži.