Moda

Michelle Obama oduševila javnost svojom prirodnom kosom

Autor: Žene.ba
Michelle Obama oduševila javnost svojom prirodnom kosom

Bivša prva dama SAD-a popularnija je no ikad.

Krajem 2018. godine istraživanje tvrtke Gallup pokazalo je da je Michelle Obama žena kojoj se Amerikanci najviše dive, a tu je titulu prije nje čak 17 godina držala Hilary Clinton.

A koliko je obožavana u javnosti dokazuje i euforija koju je izazvala na društvenim mrežama kada se za vikend na eventu Essence Festival u New Orleansu pojavila s prirodnim kovrčama.

https://www.instagram.com/p/BzmKaGMg7N8/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BzmpNp9ACN3/?utm_source=ig_embed

Gospođa Obama oduševila je javnost svojom prirodnom kosom koju je, očito, za ljeto odlučila malo posvijetliti na vrhovima. Društvene mreže preplavili su hvalospjevi na račun njezin izgleda i odluke da ponosno pokaže svoje kovrče.

https://twitter.com/briaismynameoh/status/1147740117995384832

"Obožavam tvoju prirodnu kosu. Djevojčice, obratite pažnju" i "Michelle Obama s prirodnim kovrčama je najbolja Michelle Obama" samo su neke od brojnih pohvala koje je bivša prva dama SAD-a dobila na račun svoje posljednje frizure.

Ovo nije prvi put da je Michelle raspustila svoje prirodne kovrče. Isto je napravila i u novembru prošle godine i to na naslovnici časopisa Essence, a i tada je izazvala jednako oduševljenje javnosti.

Index.hr