foto

Mini suknje u jesen: 10 kombinacija za toplije outfite

Autor: Žene.ba
Mini suknje u jesen: 10 kombinacija za toplije outfite
FOTO: Instagram

Hladni jesenski dani s još hladnijim jesenskim jutrima konačno su nam stigli što znači da su nam odjevne kombinacije postale toplije i slojevitije.

Sigurni smo da se mini suknje koje smo obožavali u ljetnim danima, mnogima nalaze na posljednjem mjestu za jesenske outfite što smatramo nepravednim za ovako dobar komad koji se, uz malo kreativnosti, može kombinovati s mnogim drugim, toplijim komadima i tako izgraditi vrlo trendi jesenska kombinacija.

Kao što već svi znamo, za nadolazeće hladne dane, vrlo je važna slojevitost pa tako mini suknje svih krojeva, od onih uskih pa do plisiranih koje su ove godine iznimno popularne, možemo spajati s debelim i toplim komadima poput džempera, vestica na kopčanje, sweatshirta i slično ispod kojih možemo obući i košulju čija će kragna i rukavi provirivati ispod ovih komada i tako svemu dati dodatnu profinjenost.

Kada je riječ o obući,idu uz sve modele bilo da se radi o gležnjačama, čizmama do koljena koje mogu biti na visoku petu ili potpuno ravne, a posebno trendy izgledaju u kombinaciji s mokasinkama i čarapama ili čak s Uggsicama ako želimo postići cozy outfit u kojemu možemo provesti cijeli dan.

U svemu ovome, naravno, ne smijemo zaboraviti niti na one najvažnije slojeve - jakne i kapute. Kada je riječ o jaknama, najbolje bi bilo odlučiti se za onu bomber kroja koja će ostaviti dovoljno mjesta za sve slojeve. I oversized kaput će ovdje biti odličan izbor, a on može biti kraćeg ili dužeg modela što ovisi o vlastitim preferencijama i stilu cijelog outfita.

Uska mini suknja, kožna bomberica i Uggsice

Mini suknja, kratki kaput, oversized šal i čizme do koljena

Mini suknja, guste najlonke i džemper

Plisirana mini suknja, kaputić puf rukava i salonke s čarapama

Mini suknja, oversized košulja sa sweatshirtom i mokasinke s čarapama

Mini suknja, visoke čizme i sako

Plisirana Mini suknja s oversized košuljom i kaputom

Mini suknja, kratka bunda i lakirane mokasinke s čarapama

Mini suknja, Uggsice, džemper i sako

Mini suknja, kožna jakna i mokasinke s čarapama