Statement komad

Mini torba iz Sain Laurent kampanje ima neočekivanu funkciju

Autor: Žene.ba
Mini torba iz Sain Laurent kampanje ima neočekivanu funkciju
Foto: YSL

Fotograf Henrik Purienne se nedavno istakao svojim radom na najnovijoj kampanji Saint Laurenta koja je oduševila ljubitelje mode. Kampanja, poznata po svojoj jednostavnoj, opuštenoj lifestyle estetici, donosi zanimljiv spoj svakodnevnih trenutaka i visokog mode. Purienne je uspio kreirati vizualnu priču koja se ne samo oslanja na elegantne modne komade, već i na neobične interpretacije njihovih funkcija.

Jedan od najupečatljivijih elemenata kampanje je mini torba koja se koristi na vrlo neobičan način – kao podložak za krompiriće. Ova trokutasta torba, koja je u svojoj osnovnoj namjeni predviđena kao mikro torba ili novčanik za kovanice, u kampanji dobiva potpuno novu dimenziju. S cijenom od 595 eura, torba možda ne zvuči kao klasičan izbor za svakodnevnu upotrebu, ali Purienneov kreativni pristup omogućuje da se posvetimo i njenoj estetskoj vrijednosti.

U stvarnom životu, torba se odlično uklapa u različite modne kombinacije. Njena sofisticirana i minimalna silueta čini je savršenim dodatkom za lanene setove u neutralnim tonovima, dok su jednostavne sandale pravi izbor za opušteni dnevni izgled. No, njezina primjena ne mora stati na dnevnim kombinacijama – torba se jednako dobro slaže i s večernjim izdanjima. Bezvremenska crna haljina ili strogo odijelo s minimalističkim detaljima dodatno će naglasiti njezinu luksuznu notu.

Torba je ukrašena decentnim zlatnim lancem i prepoznatljivim Saint Laurent logom, što je čini ne samo funkcionalnim dodatkom već i pravim modnim statementom. 

Čudo iz B. Gradiške

Tea Kovačević nova kraljica Evrope

Korisni savjeti

Jeste li već organizovali ormar za jesen?