Očaravajući komadi

Modna čarolija ramazana: Donosimo vam ekskluzivne kolekcije poznatih modnih brendova

Autor: Žene.ba
Modna čarolija ramazana: Donosimo vam ekskluzivne kolekcije poznatih modnih brendova
Foto: X

U duhu mjeseca ramazana, modni svijet otkriva svoju najnoviju inspiraciju - kolekcije koje su obilježile ovaj poseban period. Poznati modni brendovi, vođeni duhom inkluzivnosti i poštovanja prema raznolikosti, donose nam čarobne kreacije koje će očarati dušu i osvojiti srce.

Celine

Ramazanska kolekcija Celine uključuje torbu Triomphe koja odražava bit brenda i temeljni je dio modnog stila Hedija Slimanea. Ovu klasičnu torbu dizajnirao je Slimane 2018. i predstavlja parišku perspektivu koja je istovremeno savremena i bezvremenska. Classique, najpopularniji model Triomphe, izrađen je od crne satenske teleće kože i prirodne žutosmeđe teleće kože. Potpis Triomphe pojavljuje se u cijeloj ramazanskoj kolekciji, kao i u drugim kožnim proizvodima, dodacima, nakitu i konfekcijskim predmetima.

Giorgio Armani

Kolekcija se fokusira na udobne i elegantne komade koji su u skladu s tradicionalnim vrijednostima, uspješno komunicira Armanijev duh na način koji služi ovom cilju. Zrači izuzetnom aurom koja rezonira s duhom ramazana zahvaljujući svojim prekrasnim nijansama i sofisticiranom, ali zamršenom printu.

Jimmy Choo

Jimmy Choo kolekcija za ramazan sastoji se od četiri jedinstvena dizajna cipela i torbica. Glamurozna, samouvjerena i avanturistička ličnost brenda prikazana je u ovoj kapsulnoj kolekciji, u kojoj su neki od najpopularnijih stilova brenda remasterizovani u nijansama i materijali koji će zasigurno oživjeti svaki ormar. 

Prada

Prada izdanje za ramazan i bajram nadahnuto je evokativnom noćnom paletom s kontrastima svjetla i tame, ističući pokretnu prirodu vremena. Nebeskoplave do duboke tamnoplave i crne nijanse uključene su u jedinstveni asortiman ženske konfekcije.

Versace

Versace predstavlja ekskluzivnu ramazansku kolekciju koja sadrži žensku konfekciju, torbe i cipele inspirisane profinjenošću i eteričnim luksuzom savremene žene Bliskog istoka. Otkrijte prepoznatljive raskošne uzorke marke u šik siluetama, popraćene fino izrađenom kožom i metalnim proizvodima. Uključujući cvjetni print Medusa Orchid na plisiranoj haljini od krep de šina do poda i hlačama od fluidne viskoze, stiliziranje vaših ramazanskih odjevnih kombinacija postaje jednostavno uz Versace. U ponudi je i nekoliko konfekcija u odgovarajućim veličinama za djecu.

Dior

Kolekcija Dior OR Ramadan naglašava sjaj zlata, simbola elegancije i odvažnosti u profinjenju siluetu, te jer ističe bezvremensku kreativnost Kuće.