I dizajneri se bore za prestiž

(Modne) Olimpijske igre u Parizu: Ko će biti najbolje obučen?

Autor: Žene.ba
(Modne) Olimpijske igre u Parizu: Ko će biti najbolje obučen?
Foto: Instagram

Olimpijske igre u Parizu nisu samo prilika da se svi očaramo sportskim podvizima, već i da pratimo najnovije modne trendove koji su zapljusnuli „grad svetlosti“. Dok se sportisti bore za medalje, stilisti i dizajneri bore se za modnu prestiž. Ove ljetne igre nisu samo sportske – one su i modni spektakl.

Ralph Lauren vs. Dior

U prvom planu ove modne sezone su dva vodeća brenda: Ralph Lauren i Dior. Američki dizajner Ralph Lauren, koji je preuzeo ulogu dizajnera uniformi za Olimpijski tim SAD-a, takođe je na manifestaciju doveo i svoje slavne endorsere. Emma Chamberlain, Nick Jonas, Nina Dobrev i njen vjerenik, snowborder Shaun White, svi su se pojavili u potpunosti obučeni u Ralph Lauren. Ipak, Nina Dobrev, koja se oporavlja od povrede koljena, u jednom trenutku je zablistala u komadima Miu Miu – dokaz da i najveće zvijezde ne mogu da odole drugim modnim brendovima.

View this post on Instagram

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

View this post on Instagram

A post shared by Ralph Lauren (@ralphlauren)

S druge strane, Dior se nametnuo kao favorit u francuskom modnom svijetu. Na otvaranju Olimpijskih igara, Celine Dion i Lady Gaga zablistale su u kreacijama ove prestižne modne kuće. Takođe, Charlize Theron, koja je dugogodišnje lice J’Adour parfema, pojavila se u Diorovoj haljini. Čini se da je zadatak Diorovog menadžmenta bio da oblači najveće zvijezde i obezbjedi im pravi glamur.

View this post on Instagram

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)