Moda

Modni debakl trudne sestre Kate Middleton

Autor: Žene.ba

Ponovno svi pričaju o Pippi Middleton - prije sedam godina gotovo je zasjenila vlastitu sestru na njezinom kraljevskom vjenčanju, ali ovog puta situacija je malo drugačija. Mišljenja oko njezinog outfita u najmanju su ruku podijeljena, a mnogi su njezinu haljinu usporedili s bočicom ledenog čaja.

Mlađa sestra vojvotkinje Catherine nije propustila ni ovo kraljevsko vjenčanje. Sa svojim suprugom Jamesom Matthewsom stigla je uveličati dan kada su princ Harry i glumica Meghan Markle uplovili u bračnu luku. Sigurno se nije nadala da će ponovno osvojiti pažnju medija, ali i društvenih mreža, ali svi pričaju o njezinom modnom odabirom.

Naravno da ima onih koji ga hvale, ali popriličan broj njezinih obožavatelja nije zadovoljan haljinom britanskog brenda The Fold. Mint zelena kreacija s cvjetnim uzorkom sakrila je njezin trudnički trbuščić, a zanimljiva plisirana suknja skrenula pozornost na donji dio haljine. Za svilenu haljinu brenda treba izdvojiti gotovo 3500 kuna, što za odlazak na kraljevsko vjenčanje nije mnogo, ali čini se kako većina smatra da joj je ovaj modni odabir pravi promašaj. I dok njezinu haljinu uspoređuju s bočicom zelenog čaja Arizona, ono što hvale su njezine cipele Jimmy Choo te elegantna, podignuta frizura.

I dok s Pippom nisu zadovoljni, vojvotkinja Catherine većinom je zaslužila komplimente za svoju haljinu-kaput. Doduše, neki nisu zadovoljni nijansom - najnježnija žuta na momente je izgledala bijelo pa su je mnogi optužili da je poželjela ukrasti trenutak Meghan Markle. Ali vojvotkinja Catherine se cijelo vrijeme držala postrance i iako joj je ovo bio prvi izlazak nakon što je rodila treće dijete, fokus je minimalno bio na njoj. Jednostavna kreacija koju je odabrala je djelo modne kuće Alexander McQueen, baš kao što je bila i vjenčanica koju je nosila prije sedam godina na svojem kraljevskom vjenčanju, a tu haljinu već je nosila - i to dvaput.

Buro 24/7