Flying Dress

Mostarka donijela svjetsku ideju na Balkan

Autor: Žene.ba
Mostarka donijela svjetsku ideju na Balkan
Foto: Flyingdress.ba

Prve objave fotografija poznatih kao Flying Dress počele su na slikovitom grčkom ostrvu Santorini i od tada su postale popularne u brojnim turističkim mjestima. Flying Dress izgleda zapanjujuće lijepo za fotografisanje pod prirodnim svjetlom zbog svoje vrste tkanine visokog sjaja. Noseći tako lijepu haljinu, ne samo da ćete se osjećati i izgledati zapanjujuće, već ćete i snimiti neke od najboljih fotografija ili video zapisa u svom životu.

Uspjeh ovog trenda dao je i drugim ljudima na različitim tržištima ideju da isprobaju sličan poslovni model fotografije.

Po uzoru na svjetske metropole, ovaj trend stigao je i u Bosnu i Hercegovinu. Emina Mušić, kreativna i inspirativna Mostarka sa adresom u Sarajevu, krenula je na putovanje svjetskim metropolama u potrazi za inspiracijom i novitetima kakve još niste imali priliku vidjeti na našim prostorima.

“Projekat je inovativan i jedinstven, pomjeramo granice u našoj BIH “ izjavila je Emina za Žene.ba.

Prve fotografije su napravljene u gradu na Neretvi, dok je naredno fotografisanje zakazano u Sarajevu na Baščaršiji. U toku je priprema prvog Showroom-a na lokacijama u Sarajevu i Mostaru, gdje će svi imati priliku isprobati unikatne haljine i pripremiti se za najljepši doživljaj koji će omogućiti FLYING DRESS team.


Ono sto je dodatno unikatno i jedinstveno je ponuda haljina za djevojčice po uzoru na modele za odrasle u raznim bojama i s raskošnim materijalima. Više informacija ili zakazivanje termina za Dress Shoot možete napraviti putem Instagram profila @flyingdress.ba, a uskoro i putem oficijalnog web site-a .